2777
2789
عنوان

پشیمونم از مادر شدن

408 بازدید | 32 پست

همش فکر میکنم دخترم سرطان میگیره،،،تا حالا مشکلی نداشته ولی مثلاً کافیه جاییش کبود بشه یا تب کنه یا هر چیزی ....آنقدر استرس میگیرم که زندگی برام سخت میشه،،،،این‌چند‌ روز تب داشت دکتر بردم‌ گفت گلوش التهاب داره همش میگفتم این تشخیص نمیده،،،دو تای دیگه هم بردم و همینو گفتم امروز خوب شده،،،،یه روز غذا نخوره یا اشتهاش کم شه واااای،،،،چقدر اشتباه کردم که ازدواج کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل منی تا کوچیک بود بچم  فکرام این بود الانم دو سال و نیم حرف نمیزنه فکر و ذکرم شده این اگزما دست و لب گرفتم روحیم داغوون ولی خاهشا نزار تی وی ببینه

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید. 

من حاملم دو روز یه علایمی دارم همش فکر میکنم ه م سقط میشه دارم روانی میشم درکت میکنم وسواس فکریه

نمیتونم تنها بمونم اصلا،،،همش فکر میکنم الان بچه هام چیزیشون میشه