2777
2789
عنوان

پشیمونم از مادر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 32 پست
😐این همه ادم صحیح و سالم زندگی کردن و پیر شدن عزیزم چرا فکر میکنی دخترت خدایی نکرده قرار سرطان بگیر ...

نمیدونم شاید چون از بچگی هیچوقت زندگیم بر وفق مراد نبوده،،،همیشه فکر میکنم الان که همه چی خوبه یه اتفاقی میفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شاید چون از بچگی هیچوقت زندگیم بر وفق مراد نبوده،،،همیشه فکر میکنم الان که همه چی خوبه یه ات ...

زندگی یه زمانی خوبه یه زمانی بد 

بد به دلت راه نده قرار نیست همیشه تو مشکل باشیم ک روزای خوبم هست

نمیدونم شاید چون از بچگی هیچوقت زندگیم بر وفق مراد نبوده،،،همیشه فکر میکنم الان که همه چی خوبه یه ات ...

دقیق این حالت رو درک میکنم 

نگران نباش عزیزم 

هیچ اتفاقی قرار نیست بیوفته 

از بچگی دخترت لذت ببر 

به امید خدا بزرگتر میشه 

دلت تنگ میشه برا بچگی ش 

تا به خودت میای 

انشالله بچه ش میاره میزاره پیشت نگه داری 

خودش می‌ره دنبال کارهاش 

زندگی رو به خودت سخت نکن 

اب،  بووی یعنی خطرناک، ننه ب من میگه، هان ب ماشین هپو، میو، یک تا سه همین

من خودم تا سه چهار سالگی خوب راه نرفتم ،،،الان که یه زن گنده شدم بچه هم دارم ،خواهرم تا سه سالگی اینا حرف نمی‌زد همه فکر میکردن لاله ,,چند ماه پیش عقدش بود،،،یکی از بچه های فامیل هم اصلا حرف نمی‌زد الان بیا ببینش ....نگران نباش اصلا ،،دخترمم دیر زبون باز کرد الان سه سالشه خوب صحبت نمیکنه 

من خودم تا سه چهار سالگی خوب راه نرفتم ،،،الان که یه زن گنده شدم بچه هم دارم ،خواهرم تا سه سالگی این ...

ممنون عزیزم بهم دلداری میدی

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید. 

ازمایش دادین ؟؟اتفاقا دو ماهه زایمان کردم...

بله ویتامین دی کم بود شما هم بده واینکه خودت رو مشغول کن بچه هر سنی برسه دغدغه خاصی داره منکه ایتقدر میترسیدم پسرم امسال ویروسی گرفت یکهفته تب داشت ۴ بار بردم دکتر