2777
2789
عنوان

قرص گین آپ چاقی

337 بازدید | 41 پست

کسی خورده نتیجه گرفته برای صورت خریدید یا بدن

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این قرص ها عوارض دارن برنج هم چاق میکنه ولی بستنی و شربت اشتها آور بدردت میخوره

من دیگه قیتشو زدم هر کاری کردم نشد غذام که بیشتر بخورم چاق نمیشم همش میشه دل درد کشنده😕

بجز مشکل معده و تنگی نفس نتیجه‌ای ازش ندیدم

الان معجون ابن سینا میخورم خیلییی راضیم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
بجز مشکل معده و تنگی نفس نتیجه‌ای ازش ندیدم الان معجون ابن سینا میخورم خیلییی راضیم

شما هم اشتها نداشتی؟؟ منم خیلی لاغرم اشتها اصلااا ندارم جوری ک از صبح تا شب با یه کیک کوچیک سیر میشم

این معجون کجا گیر میاد ؟ خوبه؟

من خوردم قشنگ مثل بادکنک باد میکنی .. بعد همین ک قطع کردی بادت خالی میشه

جدی چه قرص و پودری بخورم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
من دیگه قیتشو زدم هر کاری کردم نشد غذام که بیشتر بخورم چاق نمیشم همش میشه دل درد کشنده😕

منم خیلی لاعرم حامله شدم زایمان کروم شیر دادم روز ب روز لاغرتر