2777
2789

از معجزاتتون بگید..از درایی که یهو باز شد...از اتفاقایی که یهویی اومد و همه انگشت به دهن موندن...

بگین تا همه امیدبگیریم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه جرات طلاق گرفتنو پیدا کردم 

اخ که چقدر حالم خوبه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

خیلی چیزا بوده

خدای مهربونم که همیشه هوام رو داشته و داره

مهمترینش،یه ازدواج خوب،در،سن بالای ۳۰ سالگی بوده که دیگه فکرش رو هم نمی کردم.

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

نداشتم و عمیشه تو زندگیم گره های زیادی هست 

سال ۱۴۰۰ متوجه شدم بستگی دارم تا قبلش فکر میکردم بختم بازه خودم انتخاب نمیشم و اینا تا همون یال رفتم پیش دعانویس قرآنی حرفه ای و تاس انداخت گفت بستگی داری دشمن داری یه زن بختتو بسته یعنی جادوگر یک زنه ( گیرنده ی جادو هم زندا اشم و مادرشه که دستش قطعی واسم رو شد + ۵ ماه پیش اتفاقی ارتعاش نام رو تو گوگل دیدم بخش تصاویر بعد رسیدم به برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام زدم روش ارجاع داد به برنامه ی بازار بعد نصبش کردم و قسمت دوم اون برنامه بررسی ارتعاش اسم: برای من با اسم مستعارم روباب ( دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی متضرر ، خوش قدم ) 

با اسم  شناسنامه ای رباب ( دسته ی عرفانی ، طبقه ی متضرر ، خوش قدم ) 

ایشالله یکی از همون یهویی ها بازشون میکنی به زودی

میشه لطفا واسه منم دعاکنید امسال بختم بازشه ممنون میشم🙏

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم