2777
2789
عنوان

مامان بابام بخاطر من میخوان از هم جدا شن

| مشاهده متن کامل بحث + 2009 بازدید | 47 پست

وای باورم نمیشه پدر مادرت اینقدر بی فکر باشن  

وقتی کسی دختر 20ساله تو خونه داره دیگه اشنباه محضه که بخواد جدا بشه.  قشنگ آینده و ازدواجت تحت تاثیر قرار میگیره.  حتما با مادرت حرف بزن.  بگو اون زمان که باید جدا نشدی حالا هم ریدمان نکنید تو زندگیمون

هرکی گفت از چشم تو میبینیم بگو از چشم پدر خیانتکار ببینید نه من. الان خواهر برادرت چند سالشونه چرا ز ...

اونا کوچیک تر از منن من ۲۰ سالمه 

مامانم آلات این کار بابامو خیانت نمیدونه تازه فکر میکنه خودش تهمت خیانت به بابام زده پس مقصره 

الان نمیدونم باید چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان باید چیکار کنم؟ جلوشون بگیرم نزارم جدا شن  یا بزارم جدا شن اون دوتا آزاد شن ما بچه ها ...

سعی کن آشتی بدی ولی خودت اصلا مقصر ندون. من خودم مادرم. هیچکس بخاطر یه حرف کوچیک بچه اش جدا نمیشه

وای باورم نمیشه پدر مادرت اینقدر بی فکر باشن   وقتی کسی دختر 20ساله تو خونه داره دیگه اشنباه م ...

منم مشکلم همینه 

حالا نمیدونم مخالفت کنم بخاطر زندگی خودمو بقیه بچه ها اونا عذاب بکشن 

یا بزارم از هم جدا شن برن پی زندگی خودشون زندگی ما بچه ها خراب شه

سعی کن آشتی بدی ولی خودت اصلا مقصر ندون. من خودم مادرم. هیچکس بخاطر یه حرف کوچیک بچه اش جدا نمیشه

مامانم پیر شده سر بابام از ی طرف میگم اون بره زندگیشو نجات بده 

از ی طرف زندگی منو بقیه بچه ها چی؟

وای باورم نمیشه پدر مادرت اینقدر بی فکر باشن   وقتی کسی دختر 20ساله تو خونه داره دیگه اشنباه م ...

دقیقا دیگه از اونا گذشته جدا شن. فوقش طلاق عاطفی بگیرن و زیر یه سقف زندگی کنن. بجای اینکه پدر و مادر عذاب وجدان بگیرن این بچه عذاب وجدان داره

اونا کوچیک تر از منن من ۲۰ سالمه  مامانم آلات این کار بابامو خیانت نمیدونه تازه فکر میکنه خودش ...

به مامانت بگو بیدار شو خودتو گول نزن. خیانت میکرد میخواستی جداشی الان میگی نکرده بازم میخوای جداشی‌. بزار ما ازدواج کنیم بریم سر زندگیمون بعد هرکار خواستی بکن‌

متاسفانه بابات هرزه ست درک میکنم چقد تروما برات درست کرده ، گذشت کردن مادرتم نتونسته درستش کنه به نف ...

زندگی خودمو خواهرا برادرام چی 

موقعیت‌های شغلی درسی و ازدواجم چی 

اگه از هم جدا شن اگه با مامانم بمونم باید برم شهر دیگه زندگی کنم

تروخدا اگه کسی هست نظر بده😭

مامان و بابات به بلوغ فکری نرسیدن از بچگی تا الان دارن اعصابتو خورد می کنن

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

شاید اگه خودمو بکشم مشکلاتشون حل شه نه؟

عزیزم اولا اینکه تو تو این قضیه کوچکترین گناهی نداری ب نظر من این یک..

دوما اینکه خودکشی برای چی؟ همهههه مشکلا تو دنیا قابل حله ینی خدایی ک تورو منو آفریده از حال ماها خبر نداره؟ بی انصافی نیست تا ب ی مشکلی بر میخوریم میگیم خودکشی؟

صبور باش.. بشین با پدر و مادرت حرف بزن.. سنگاتونو وا بکنید.. اگر میتونن بخاطر بچه هاشون همو ببخشن و ب خوبی زندگی کنین.. اگرم ن ک بخدا طلاق ته دنیا نیست... اینو کسی داره بهت میگه ک یکی از نزدیک تریناش طلاق گرفته و بچه بزرگ هم داشت.. بچه هاشم انقدر خوشبختی ک حد نداره... توکلت بخدا گل مهربونم حل میشه 

روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. می‌دانم:)❤️‍🩹