2777
2789
عنوان

مامان بابام بخاطر من میخوان از هم جدا شن

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 47 پست
از اون روز به بعد دیگه با هیچکدوممون حرف نزد  با هممون قهره کرد  بعضی شبا دیر میومد بعضی ...

منتظر بهونه بوده برای آزاد شدن مجدد

که متاسفانه بهانه رو دستش دادین

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بگو 

بعد مامانم جلوی خود بابام زنگ میزنه به زنه میگه به شوهر من چیکار داری همش بهش زنگ میزنی پیام میدی 

زنه گفته بود شوهرت کیه من به شوهر تو چیکار دارم 

بعدش بابام دستشو گذاشته بود رو قرآن سر ی قضیه ی کاری با اون خانم در ارتباط بوده و کار دیگه ای با اون خانم نداشته 

حالا مامانم میگه من تهمت زدم به بابات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونمچهره ی زنه یادم نیست ۱۴ سال از این قضیه میگذره

بنظرم مامانت اشتباه کرد برگشت 

جدایی ایندفعه شونم تقصیر تو نیست 

بابات خودش اشتباه شو تکرار کرد.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

امروز رفتن پیش بابام بابت اون روز که سرش داد کشیدم ازش معذرت خواهی کردم 

گفت تمام مشکلات زندگی شما منم از این به بعد جون  میکنم پولارو میدم به شما گفتم ما پول نمیخوایم ما محبت تپ رو میخوایم 

گفت منو نابود کردی تو منو کشتی الان دیگه مرده ی متحرکم 

من لکه ی ننگ زندگی شمام 

این لکه ی ننگ گوهی که خوردم تو گذشته هیچوقت قرار نیست از ذهن شما پاک بشه 

دیگه شما برید پی زندگیتون

حالا مامانم میگه من به بابات تهمت زدم 

دلم دیگه باهاش صاف نمیشه 

میخوام طلاق بگیرم بریم یجای دیگه زندگی کنیم با هم فقط همه نگرانی من تویی 

بچه ها ما کلی دشمن داریم اگه مامان بابام از هم جدا شن دشمن شاد میشیم 

من ۲۰ سالمه هنوز کنکورم مشخص نیست با ی آقایی قرار ازدواج داریم اگه جوا شن مامان بابام همه چی زندگیم به هم میریزه 

بدتر از همه عذاب وجدان تا آخر عمر ولم نمیکنه که بخاطر من اینا از هم جدا شدن 

بابای من ی آدم ی دنده و لجبازی ی حرفیو میزنه تا تهش میره 

خیلی حالم بده😭

بخاطر من اشغال زندگی خواهرا و برادرامم داره به هم میریزه کاش میمردم

سر یه موضوع کاری به بابات پیام داده امشب بیا دنبالم؟ قرارهای کاری شبانه! بابات اینو بهونه کرده وگرنه ...

هرچی که بوده بینشون مهم نیست 

الان مهم برا من زندگی خواهرا و برادرامه که بخاطر ندونم کاری من داره از هم میپاشه و قطعا همشون تا آخر عمر میخوان از چشم من ببینن😭😭

حالا مامانم میگه من به بابات تهمت زدم  دلم دیگه باهاش صاف نمیشه  میخوام طلاق بگیرم بریم ...

اصلا ربطی به تو نداره عزیزم. خودت مقصر ندون. اونا دنبال بهونه بودن وگرنه با یه حرف اینجوری نمیشه

هرچی که بوده بینشون مهم نیست  الان مهم برا من زندگی خواهرا و برادرامه که بخاطر ندونم کاری من د ...

هرکی گفت از چشم تو میبینیم بگو از چشم پدر خیانتکار ببینید نه من. الان خواهر برادرت چند سالشونه چرا زندگب اونا بپاشه؟

اصلا ربطی به تو نداره عزیزم. خودت مقصر ندون. اونا دنبال بهونه بودن وگرنه با یه حرف اینجوری نمیشه

من الان باید چیکار کنم؟

جلوشون بگیرم نزارم جدا شن 

یا بزارم جدا شن اون دوتا آزاد شن ما بچه ها اواره؟

وای باورم نمیشه پدر مادرت اینقدر بی فکر باشن  

وقتی کسی دختر 20ساله تو خونه داره دیگه اشنباه محضه که بخواد جدا بشه.  قشنگ آینده و ازدواجت تحت تاثیر قرار میگیره.  حتما با مادرت حرف بزن.  بگو اون زمان که باید جدا نشدی حالا هم ریدمان نکنید تو زندگیمون