2777
2789
عنوان

به نظرتون من آلزایمر دارم؟؟ خیلی نگران خودمم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 63 پست
آخی، حالا سعیت رو بکن عزیزم، فوقش نصفش رو حل میکنی، بقیه اش رو میذاری واسه روز بعد

من مامانم 60 سالش ، تقریبا روزی دو سه تا رو حل میکنه راحت، اولا خیلییییییی سختش بود و غر میزد اما الان خدا رو شکر مشکلی نداره
مرا در آغوشت بفشار.... بگذار دل ضعفه بگیرم.... از این همه عاشقانه های محکمِ تو...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مثل خودمی ناراحت نباش
مثلا وقتی شوشو میگه امروز یادم بینداز برم مجلس ختم
فردا بهش میگم که دیروز یک چیزی به من گفتی یادت بیندازم نمیدونم چی بود
دیوانه ام میکند فکر اینکه زنده زنده نیمی از من را از من جدا کنند.لطفا.... تا زنده ام بمان
قبلشم که از دست شوشو ناراحت بودم. موقع مجردیمم دلم شوهر خوب میخواست !!!!!!!1 همش ناراحت بودم چرا خاستگار خوب ندارم. خلاصه که همیشه یه ناراحتی داشتم. قبل ترشم هر نمره ای میگرفتم تو دانشگاه یا مدرسه کلی دپرس بودم
چون من از وقتی زایمان کردم این مشکل واسم پیش اومده.قبلا تو محیط کار واسه حافظم همیشه زبانزد بودم ولی از بعد از زایمان فراموشی گرفتم.خیلی چیزای معمولی میبینی یادم میره.البته تو زندگی شخصیم خیلی مشکل ایجاد نکرده واسم ولی تو محیط کار گاهی ضایع میشم
آریان جون ما 5 اسفند 91 زمینی شد