2777
2789
باید اول یه شرح حال کامل بدم خواهش میکنم بخونید و نظر بدبد:
وقتی یه کتاب میخونم فرقی نداره سخت باشه یا آسون. ریاضیات باشه یا مطالب روزنامه همون موقع خوب میفهممش و مشکلی ندارم اما بعدش نه میتونم برای کسی تعریف کنم نه خودم یادمه چی خوندم.
اول فکر کردم دو سه ساله اینجوری شدم بعد یادم افتاد حتی موقع مدرسه رفتن فردای امتحان هیچی بلد نبود.
معدل لیسانسم رشته کتابداری 18.40 بود و پیش دانشگاهی رشته ریاضی 18.45
وقتی شوشو یه حرفی بهم میزنه که بهش یاداوری کنم 90 درصد اوقات یادم میره خودمم.
خاطرات رو یادمه ولی مثلا 80 درصدش.
برای کنکور لیسانس زیاد درس نخوندم ولی سر کنکور همونا که خوندمم بلد نبودم. استرسم نداشتم.
برای کنکور فوق لیسانس رشته مدیریت مالی شرکت کردم. هشت ماه تمام با شکم پر یعنی حامله بودم و حسسسابی درس خوندم. شاید باورتون نشه کتابی رو شش بار دوره کردم ولی مطالب ساده شم سر کنکور یادم نبود. فرمولایی که هزار بار حفظ کرده بودم آخر تقلب نوشتم و بردم!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هم خیلی از خاطرات یادم نمی یاد

اگه کاری یا مطلبی رو هم که بهش علاقه داری می خونی یا می شنوی اونا رو هم یادت میره؟؟؟؟؟
خدا یا خودت مراقب میوه عشقم باش. الههههههههههههی امین
خوب دیگه

پس معلومه آلزایمر نداری گلم

همه آدم ا این طوری هستن چیزهایی رو که بهشون علاقه ای ندارن فراموش می کنن حتی اگه فکر کنی با تمرکز و هزار بار هم از روش بخونی ولی چون علاقه ای نداری فراموشش می کنی
خدا یا خودت مراقب میوه عشقم باش. الههههههههههههی امین