2777
2789
عنوان

پسری که چشمش به پول پدر منه

79 بازدید | 5 پست

بچه ها من خانواده از هم پاشیده ای دارم و بعد از طلاق پدر مادرم ما بچه ها هر کدوم تنها زندگی می کنیم

وضع مالی پدرمون خونه خونه های ما سه تا بچه مال پدرمه الان یه خواستگار برام اومده احساس میکنم همش چشمش به پول پدرمه

مثلا اینکه بابات خونه ای که الان هستی رو بده توش زندگی کنیم یا بفروشه یه خونه بزرگ ترش کنیم با پولی که من می ذارم

می دونید بدم میاد از اینکه پسر چشمش به پول بابای من باشه

شما بودید چه حسی داشتید

بعد می دونید من دلم می خواد از این خانواده از هم پاشیده برم و اصلا با پول پدرم یا چیز دیگه کار نداسته باشم دلم خانواده خودم رو می خواد از پدرم اصلا خوشم نمیاد جهیزیه هم بهم نمیده و من به این پسر گفتم ما رسم جهیزیه نداریم

چقدر سخته خانواده بد داشتن

والا من همین که خودم رو توی اون خانواده داغون نگه داشتم و دختر خانم و سالمی هستم خیلی حرفه

چقدر خانواده می تونه به آدم آسیب بزنه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

به نظرم ردش کن. پسری که این طوری هست. فقط این خصوصیت بدش نیست. یه طرز فکر پشتش هست که باعث می شه همچین حرفی بزند.  همین طرز فکر باعث می شه پس فردا سرکوفت سیسمونی و کادو عروسی و کادو تولد و هزار تا کوفت بهت بزنه! 

از چاله بیرون نیا خودت بندازی تو چاهی که دیگه امیدی برای بیرون آمدن نداشته باشی

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که دنبال پول پدرته دلیل محکمیه،منم با یکی بودم دقیقا همینطور میگفت خب دیگه خونه فلان شهر مال خودمونه و میخندید شستمش طرفو

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

من بودم حس رد کردن خواستگار داشتم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......