2777
2789

نمیدونم چی باید گفت

یکی اینجوری زووور میزنه و به هزار خدعه و نیرنگ و فریب دست میزنه که مادرشوهر نیاد خونه اش. یکی هم تاپیک میزنه و زاااار میزنه که بچه ام پسر نشد. 

این عروسها رو میبینم هزاااار بار میگم خداروشکر که دختر دارم

دو روز دیگه که دلم واسه عزیزدلم تنگ میشه چهارتا تیر و تخته ای که تو خونه هر کسی هست مانعم نشه که نتونم ببینمش. 

مطمین باش اگر مادر شوهر خوبی باشی عروس هم عروس سالمی باشه مریض نیست که بد بگه و اینا ...

گاهی خود مادرشوهر ها باعث میشن آدم خوب بودنش رو قایم کنخ

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داماد آدم اگه بد باشه از عروس بیشتر بلده بچزونه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

والله مادرشوهرخوب ازنظرشماها کسیکه یک نون هپ ازپسرش قبول نکنه!!!!!

چقدر منو میشناسید که نظر بیخود میدید؟! 

مادرشوهر خوب کادری شوهری هست که دخالت نکنه فضولی نکن سر هیچ و پوچ قیافه کج نکنه 

به عروسش احترام بذاره ! مثل دخترش نه ولی حداقل به عنوان امانت مردم بهش نگاه کنه

والله مادرشوهرخوب ازنظرشماها کسیکه یک نون هپ ازپسرش قبول نکنه!!!!!

مادرشوهری که دخالت نکنه من یکی حاضرم میلیارد بدم ولی سر کسی تو زندگیم نباشه مثال زدم الان نیای بگی عروسی و مادرشوهر و ...چیزی که اینجا دیدم مادرشوهرم بدمدل دخالت میکنن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وای ندیدی خودشونومیکشن شوهرشون یک نون برامادرش بخره!!!!!

من یادمه ی خانمی همسایمون بودش 

این کلن با خانواده شوهر کات بود ینی ب شوهره اجازه نمیداد بره پیش خانوادش ..

دقیقن چند وقت بعدش اومد درد دل کرد که آره عروسمون قط رابطه کرده😐😐😐یکی نیس ب خودش بگه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

چقدر منو میشناسید که نظر بیخود میدید؟!  مادرشوهر خوب کادری شوهری هست که دخالت نکنه فضولی نکن س ...

اینا چی حالیشونه به پسر به چشم عابر بانک نگاه میکنن دختر مردم هم داره پول‌های پسرشون رو هدر میده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اینا چی حالیشونه به پسر به چشم عابر بانک نگاه میکنن دختر مردم هم داره پول‌های پسرشون رو هدر میده

وای دقیقا .... انگار نه انگار اون خانم همسر پسرشون هست ...

با پول خودمون سرویس جواهر عروسیمون رو خریدیم ... حالا مادرشوهرم اونروز اومده بود خونمون نشونش دادم ف ...

ما اینجا دیدم طرف برای زنش یک هدیه میخره خانواده شوهر خودشون رو میکشن والا من خواهر شوهرم هیچ انتظاری از برادرم ندارم دوست دارم بهترین چیزها رو برای خانمش بخره بهترین رفتار رو داشته باشه اصلا صد سال من نرم خونه شون خودشون شاد و خوشبخت زندگی کنن