2777
2789
عنوان

تاپیکی که مادرشوهر خونش تا شما چه فاصله ای هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 114 پست
نه حرفتون رو اصلااااا قبول ندارم. بخدا عروس و ببندی با طلا بااازم هیییییچکس دختر آدم جیگرزاده آدم ن ...

قطعا همینم درباره دومادو پسر صدق میکنه دیگه

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
نه حرفتون رو اصلااااا قبول ندارم. بخدا عروس و ببندی با طلا بااازم هیییییچکس دختر آدم جیگرزاده آدم ن ...

فعلا که دلسوز از از خواهرشوهرم برای خانواده منی که عروس اون خانواده هستمم...

هیچ ربطی نداره به نسبت خونی ... 

من گفتم عروس سالم ... عروس سالم کسیه که کوچکترین کاری می‌کنی قدر دان هست ! 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمین باش اگر مادر شوهر خوبی باشی عروس هم عروس سالمی باشه مریض نیست که بد بگه و اینا ... گاهی خود م ...

والا من جفت پسر دارم 

رابطمم با مادرشوهرم عالیه هرماهی ۳ ،۴ روز خونمونه 

بچه ها هم از بس دوسش دارن ولشون کنی میخوان برن اونجا مثلا از دیروز رفتن گفتن یک شنبه بیاید مارو ببرید

مام نگفتیم دخترش میشیم که

همسر پسرشیم

ولی خب میشه روابط صمیمانه داشت

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

هاجر بانو زیادم خوشجال نباش چون دامادهایی وجود دارن که نمیزارن دختر سالی یک بار هم خانوادشو ببینه بجای این شکرگزاری که حالت کنایه هم داشت دعا کن چه دخترت چه پسرت خوشبخت بشن  وگیر یه عروس وداماد انسان بیفتن،دختر وپسر فرقی نداره عروس و داماد هم فرقی نداره خوبش خوبه بدش بده

یه عمر بچه بزرگ کنی یکی بیاد اینجوری کنه

بخدا یه تاپیکایی اینجا میبینم طرف به لباس خریدن مادر شوهرشم کار داره

یا مثلا مبل میخره این زورش میاد 

بابا طرف یه عمر زندگی کرده سختی کشیده ، حق یه مبل خریدن نداره

یه تازه به دوران رسیده بیاد بگه افریطه و شیطان و فلان و بهمان

قبول دارم بعضیا واقعا ذات درستی ندارن ولی دیگه انقدم بی انصاف نباشید 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

همین صحبت شما مشخص میکنه با عروس چه رفتاری خواهید داشت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

قطعا همینم درباره دومادو پسر صدق میکنه دیگه

من عمم همیشه میگه دوماد بیاری یعنی پس اوردی...میگه عروس بیاری یعنی رییس اوردی.

همیشه میگه دوماد پسر آدمه.

اما عروس نه.

ببین من خیلییی هارو دیدم ک عروس چقددد خانوم بوده ولی همش اذیت شده یا برعکسش.

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
مام نگفتیم دخترش میشیم که همسر پسرشیم ولی خب میشه روابط صمیمانه داشت

افرین ... خودشون باعث میشن آدم مهربونیت و محبتشو قایم کنه 

اوایل عقدم اینقدر محبت داشتم نسبت بهشون هم عملی هم قلبا

زمان گذشت دیدم اصلا منو حساب نمیکنن 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

فعلا که دلسوز از از خواهرشوهرم برای خانواده منی که عروس اون خانواده هستمم... هیچ ربطی نداره به نسبت ...

عزیزم عروس سالم توی نسل ما پیدا نشد ک خدا ببخشه ب اونایی  ک دارن...

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

فکر کنم داغون ترین رابطه مال من و مادر شوهرمه.نه اون‌بمن کار داره نه من به اون.

هر ۲ماه یبار همو میبینیم‌ یسری متلک‌میگه منم لبخند میزنم فکر میکنه نفهمیدم‌ و تمام، میره برا ۲ماه بعد.

عزیزم من خودم عروسم.مادرشوهرم هیچچچ کوتاهی نمیکنه در برابر همسرم و بقیه ک منو بدترین آدم دنیا جلوه بده هرکاری ک فکرشو بکنی حتی ب خواهرم گفته خواهرت چون شما خونه خریدین میخواد خودشو بکشه در این حد بهم تهمت میزنه...ب شوهرمم گفت اینکارا میکنم ک آبروی زنت بره چون دوستش ندارم و ب عنوان عروس قبولش ندارم وووو همسرمم گفت یبار دیگه از اینکارا کنی با من طرفی...اماااا با همه اینکارا من خونوادم گفتن ولش کن اون مریضه سالم نیست وگرنه از اینکارا نمی‌کرد...و خودمم بهش بی احترامی نکردم.فقط بهش گفتم اول مثل خونوادم بودین اما دیگه برام مادرشوهری