2777
2789

سلام بچه ها من خیلی دختر مهربونم و ارومیم سعی می کنم کسی را آزار ندم ولی مادر شوهرم و دخترانش میگن تو خیلی بی سیاستی نمی دونم ساده ای زرنگ نیستی ، ازین حرفا خیلی ناراحت میشم از جمعشون گریزان میشم اینقد که این حرفو تکرار می کنند، 

بگو خداروشکر در جوار شما گرگان وال استریت دارم آموزش میبینم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم لطفا جوابشان را بدهید از حق خودتان نگذرید انها بی تربیت هستند

واقعا آدم خوبی کند دیگران فکر دیگه ای می کنند، زندگی دخترانش معمولی بعد میگه تو خانه داری بلد نیستی

چند سالته؟ من18 بهم میگن پاستوریزه😐😂

۳۴، خودشون خیلی بالا می بیند فقط سخنور و حراف هستند می توانند ی ساعت ی مجلس دست بگیرند در صورتی که من فقط سوالی چیزی ازم بپرسند جواب میدم خودم هیچ وقت شروع کننده گفتگو نیستم

هروقت گفتن ولخرجی یا چرا فلان چیزو خریدی بگو پسرتون خوشش اومد گفت باید بخری و...

نمیخوام ناراحتت کنما ولی سیاست نداری 

سیاست داشتی یه بار جوابشونو میدادی نمیتونستن بهت این حرفارو بزنن

چیزی گفتن تیکه انداختن جوابشونو بده 

هروقت گفتن سیاست نداری بگو اره سیاست ندارم که هرکسی از راه میاد دخالت میکنه یه جوری منظورتو برسون که بفهمن داری اونا رو میگی

بگو والا با سیاست باشیم میگین سلیطه ساده و مهربون باشیم میشیم بی سیاست  چی بگم والا شاید ...

من حتی شماره خواهر شوهرامم ندارم اینقد که از حرفاشون زورم می گیرم ولی در لحظه نمی تونم جواب بدم بعداً میام خودخوری می کنم که باید اینو می گفتم اونو