2777
2789
عنوان

شوهر همسن

396 بازدید | 11 پست

سلام خانوما

من و شوهرم همسنیم و اون فقط چن ماه از من بزرگتره، از نظر رفتاری گاهی وقتا خیلی نابالغانه رفتار میکنه، بنظرتون صبر کنم سنش بالا بره امیدی هست بهتر بشه؟؟

کسی تجربه داشته؟

فکر میکنه ازدواج کلا باید گل و بلبل باشه، عیبو نقصامو لیست میکنه که دعوا راه بندازه، گذشت نداره، واسه کوچکترین چیزی جاروجنجال میکنه

هی بهم میگه از ازدواج باهات پشیمونم

وسع مالیش به مهریه‌ام نمیرسه میگه اصلا میرم زندان از زندگی با تو بهتره:////

حالا من هیچی براش کم نمیذارم، مسائل کوچیکو الکی گنده میکنه و میگه من بدبختم کنار تو

قلبم میشکنه میدونم از روی بچگیشه ولی میترسم یه جایی ببرم

اتفاقا شوهر همسن خوبه

تفاوت باید خیلی کمباشه

شما به ۴۰ سال بعد فک کن

مرگ رو‌در نظر بگیر

اکثرا بابا ها زوذتر فوت شدن

چرا 

چون سنشو بالاتر بوده

تا اکتشافات بعذی خدانگهدار

چند سالتونه مگه؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه طرف اگه دختر خیلی کوچیکتر از پسر باشه ب هیچ وجه خوب نیس( الان مثل قدیم نیس)😎 از طرفی خیلی همسن ( فقط تا مدتی یکم حالا بی قراری هست ) میدونی تو زندگی و با گذشت زمان خوب میشه عزیزم،، فکرشو کن دوتا همسن و تقریبا هم سواد و حالا هرچی، زندگی شوخی نیس که یهویی بگی اینجوری یا اونجوری، یه درک هست که == توی خوده زندگی بین طرفین بوجود میاد، اونجایی که مرد بفهمه باید این زن رو درک کنه و اونجایی که زن بفهمه دیگه خونه باباش نیست!!  فدایت ❤