2777
2789
عنوان

مهمونی دادن

221 بازدید | 17 پست

سالی چند بار مهمون دعوت میکنید؟اگر هر سال دعوت کنین اوناشما رو دعوت نکنن ...هر دوسال یکبار دعوت کنن به بهانه تولد بچه شونگاهی میگیرن.بی دعوت  تماس میگیرید بگین مثلا بعدظهری دورهمی می‌خواهیم بیایم پیشتون؟خصوصا اینکه ازتون کوچکتر باشند؟؟

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه.دلش نمیخواد دعوت نمیکنه.شمام دوست نداری دعوت نکن.من زیاد اهل مهمونی دادن نیستم.سالی یکی دوبار دعو ...

نه من دعوتش ونخواستم..میگم خونه ش میری دورهمی؟

آره دعوت قبل زیاد می کردم مهمونی شام .کم کم تبدیل شد به عید ماه رمضون وجشن تولد...چون شاغلم وبیشتر از این وقتم ندارم...اما دور و بری ها کلا سالی یکبار هم دعوت نمیکنن...اینا رونمیبینیم کلا..بچه ها دوست دارن برن خونه اقوام بخاطر این میگم دورهمی زنگ میزنی برین؟...مهمون دادن ودعوت کردن مدیریت میخوادخیلی ها بلد نیستن.......دور همی وصله رحم خوبه بچه ها چه گناهی کردن آخه..

با هر کسی مثل خودش رفتار کن  مگر شرایط مالی بهشون اجازه نده

نه شرایط مالی همگی شون خوبه.من اصرار ندارم بچه دوست داره بره میگه مامان چرامانمیریم هیچ جا

نه خواهر برادر هر دومون

هر سه ماه یه بار شام دعوتشون میکنم ،اونام همینطوری ولی برای بعد شام دوهفته یه بار برای شب نشینی خونه همدیگ میریم 

ولی هیچ وقت براشام خودمو دعوت نکردم اونام همینطور