2821
2789
عنوان

آیا باردارم؟

126 بازدید | 25 پست

من سابقه نداشته از موعدم بگذره و پریود نشم!!!

۱۳ اردیبهشت پریود شده بودم هرماه هم سه روز جلو میندازم این ماه هنوز نشدم،امروز صبح بیبی چک برند مدیکور تست کردم یه هاله خیلی کمرنگ انداخت که توی عکس مشخص نمیشه بنظرتون برم ازمایش یا سونو کدومش قطعی تر نشون میده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنونم سونو رو بخاطر این گفتم که اگه باردار نباشم دلیل پریودنشدن روبدونم

مسئله اینه که اگر باردار باشید ۵ هفته هستید و بعیده توی سونو چیزی مشخص بشه. پایان ۶ هفته میشه سونوگرافی انجام داد.

شما ابتدا یه آزمایش بدید، بعد در هر صورت مراجعه به متخصص زنان

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.
مسئله اینه که اگر باردار باشید ۵ هفته هستید و بعیده توی سونو چیزی مشخص بشه. پایان ۶ هفته میشه سونوگر ...

باید ناشتا باشم برای این ازمایش؟راستش اطلاعاتی راجب این موضوع ندارم🙈

باید ناشتا باشم برای این ازمایش؟راستش اطلاعاتی راجب این موضوع ندارم🙈

نه عزیزم ناشتا بودن لازم نیست. هر ساعتی از روز میشه ازمایش داد. فقط دقت کن ازمایش بارداری خالی نه

آزمایش تیتر

توی تیتر بتا، عدد هورمون hcg مشخص میشه و اهمیت داره، 

تست باراداری عادی، فقط مثبت و منفی 

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.

عزیزم روشن بودن خط بی بی چک بستگی به عدد بتات داره 

شاید بارداری تیترت پایینه 

به نظر من برو‌ یه آزمایش بده 

من مدیکور زدم یه روز قبل از موعد هاله واضح انداخت رفتم ازمایش دادم بتام 3060 بود بالا بود

خالم تا یه هفته بعد از موعدش بتاش 400 شد 

بدنا باهم فرق میکنه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز