2777
2789

خیلی طولانیه .فقط میخام بنویسم و یه نفر بخونه و کمکم کنه تو بد اوضاعی گیر کردم. یه ادم پخته میخام و سرد و گرم زندگیو چشیده باشه و اهل خدا و اماما .کمک میخام خیلی گیرم......ممنونم  

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو اگه از دستم براومد کمک میکنم ولی مشاوره بری بهتره ، برو پیش عالم شهرتون کمک بگیر

بسم الله الرحمن الرحیم ،آقا هستم ، مشاور نیستم اما شبیه مشاورا هستم و تا حدودی با این مسائل آشناییت دارم ، به مسائل شرعی تا حدودی مسلطم ، متاهلم ، اگر سوالی داشتین میتونید تو تاپیک ها بپرسید خصوصا راجع به مسائل شرعی ، لطفا تا حد امکان هر سوالی داشتین در تاپیک بپرسید و درخواست ندید ، هدفم از این جا بودن دو تا چیز هستش : یکی اطلاع از فضای فکری اکثر قشر های جامعه ، و دومی هم نشر مطلب درسته تا بلکه کمک کوچکی به کسانی کرده باشم که در اثر هجوم مطالب و نظرات بین اونها سردرگم شدن و نمیدونند الان چی کنند که به آرامش برسند . .......................بنده هم یک انسان مثل شما هستم اگر  اشتباهی کردم یا وقتتون رو گرفتم معذرت میخوام ، حتما از کسانی که اشتباهاتم رو بهم بگن خوشحال میشم ................ امیدوارم یک روزی همه ی ما معنی حقیقی زندگی رو متوجه بشیم و به آرامش حقیقی برسیم و تو این سایت دیگه اختلاف نظری نباشه ........... برای خودش و خودمون دعا کنیم ، اللهم عجل لولیک الفرج 

من سختی زیاد کشیدم

ولی پایبند دین نیستم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بگو خب 

خیلی طولانیه اخه میخام تو پیوی باشه که اشنایی کسی نبینه

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
خیلی طولانیه اخه میخام تو پیوی باشه که اشنایی کسی نبینه

با اکانت جدید بیا بنویس بعدم روز زوج بزار نینی یار حذف کنه، یا بگو بچه ها گزارش بزنن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

پس مینویسم چند لحظه دیگه میفرستم

یه دختر 21سالم مذهبی بودم ازدواج سنتی داشتم همسرم نظامیه 25سالشه خیلی نسبت بهم سرد بود اوایلو حسی بهم نداشت با اینکه از چهره و هیکل کم نداشتمو خودش ریش و سیبیل نداشت و سنش خیلی کمتر از چهرش میخورد و بخاطر همین خیلی میخره میشد.عقد کردیم و پدرش خیلی سرش تو زندگیمون بود و همچنین خانواده من .تک فرزندم و دخالت از طرف خالهام خیلی بود.از لحاظ رابطه ای افتضاحیم.مشکل اخلاقیش به طور کلی این بود که هممه رو داخل میکرد و هرروز خبر زندگیمونو به پدرش و خانوادش میداد و از من بد میگفت تا جایی که خانوادش با من خوب بودن ولی الان  متنفرن .خیلی ایراد گیر بودو مدام همرو میریخت رو یر من و اصلا از دوتایی بودن لذت نمیبرد برعکس من همش خانوادش و داخل میکرد هر ثانیه حتی برای بیرون رفتن میگفت دوتایی نریم دوست ندارم

من مشکلی باهاش نداشتم ولش ان خیلی بهانه میاورد و هرروز به مادرم فهاشی میکرد و زنگ میزد خانوادشو میکشوند که انگاری من اذیتش کردم و کلی بدوبیراه هم خودش میگفت بهم هم خانوادش و هم خانوادم .زندگیش دست بقیه میچرخید و با اجازه پدرش اب میخورد و هروقتمیرفتیم بیرون بعدش از دماغم میاورد .مادرم اینا تهران خونه رهن کردن حبت کردن ولی همش میگفت خانوادت با من بدن گذشت و گذشت تا فهمیدم صدای منو ضبط کرده و واسه خانوادش فرستاده تو دعوا بعدش دعوامون شد و غامیلاشو کشوند اونجاو منم قهر کردم و اومدم والان 6ماهه که کلا قطع رابطه ایم منم پیام دادم برای عذرخواهی جواب نداد و الان کل شهرو پر کردن که دختره دیوونست میخایم طلاقش بدیم

با اکانت جدید بیا بنویس بعدم روز زوج بزار نینی یار حذف کنه، یا بگو بچه ها گزارش بزنن

نوشتم

نوشتم

والا دختر اینجا کسی نمیتونه کمکی بهت بکنه

برو حتما مشاوره

اگه میخوای جداشی جداشو و برید یه شهر دیگه زندگی کنید

اونجا سرکار برو و از نو شروع کن

اگرم میخوای برگردی که حتما دوتایی مشاوره برید

هیچکس یه طرفه نمیتونه قضاوت کنه و درست راهنمایی کنه، باید حرفای هردوطرف شنیده بشه و شخصیت هردو بررسی بشه

امیدوارم بتونی زندگیتو بسازی و قوی باشی🌹

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch