2777
2789

دیشب یه تاپیکی زدم برخی گفتن شاید خودتی که نمیبخشم بخاطر تهمت ولی بگذریم

عده ای هم گقتن باهاش تموم کن که من این کار کردم که کمتر ناراحت باشم 💜 از تصمیم خوشحالم با اینکه دوست چندین سالم کنار گذاشتم

این دوستم حدودا ۱۰ سال از من بزرگتره و میتونم بگم مثل یه خواهر بزرگتر بود تو یسری چیزا خیلی کمکم کرد خیلی باهم درد و دل میکردیم 

این میگف من با یه پسری دوستم که فعلا نمیخوام ازدواج کنم(دختره باباش فوت شده بود برا همین تونسته بودن صیغه بشن) اصلا و ابدا نگفته بود متاهله ولی میگف عذاب وجدان دارم بخاطر رابطه پنهونیم

چن وقت پیش وقتی عکسی فرستاد من اقاعه رو شناختم اینا خیلی صمیمی باهم عکس گرفته بودن ولی میدونستم مرده متاهله دوتا بچه کوچیک داره

آقا یه روانشناس هست که مرکز روانشناسی داره و دوستم تعریف کرده بود که اونجا آشنا شدن 

من خانمش هم میشناسم و از این جهت واقعا حالم بد بود نمیتونستم به خانمش بگم چون واقعا میشکست دوست داشتم کاری کنم باهم ارتباط نداشته باشن دیگه

ارتباط شون هم میگه که رابطه جنسی نداشتیم باهم حالا بیشترش نمیدونم

امروز بهم گفت که امروز عشقم قراره بیاد پیشم و من وافعا خیلی ناراحت شدم یه مرد روز تعطیل بجای اینکه با زن و بچه ش باشه خیلی وقتا میپیچونه میره پیش اون

منم یکم باهاش بحثم شد و تموم کردم حس میکنم کار خوبی کردم 

بنظرتون به زنش بگم؟

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول به دوستت بگو

درست نشد، به یه واسطه عاقل بگو بره به اون آقا بگه که کارش درست نیست... حداقل چند بار باهاش صحبت کنه... 

یهو نرو به زنش بگو زندگیشون خراب بشه

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

عزیزم نباید باهاش قطع ارتباط میکردی این هیچ تاثیری در رابطه اون با مرد متاهل نداره باید تمام تلاشت رو میکردی که رابطشون رو کات کنی از هر طریقی البته اگر خودت مشکلی توی زندگی نداشته باشی چون در اون صورت سخته زندگی اذیت کننده میشه برات 

اول به دوستت بگو درست نشد، به یه واسطه عاقل بگو بره به اون آقا بگه که کارش درست نیست... حداقل ...

واسطه گر از کجا بیارم من خانمش بیشتر میشناسم تا خودش

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱
اول به دوستت بگو درست نشد، به یه واسطه عاقل بگو بره به اون آقا بگه که کارش درست نیست... حداقل ...

به این راهکار توجه کن... 

هدف تو باید اصلاح باشه نه بدتر کردن اوضاع.. 

پس تا جایی که می تونی اول باید رابطه این دو نفر رو قطع کنی نه اینکه بری به زنش بگی

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc