سلام ،من یک نفری رو برای ازدواج مناسب میدونم ،رفتم دایرکتش انقدر رسمی صحبت کرد ناامید شدم، میخوام برم دایرکت مستقیم بهش بگم نظرتون چیه با هم آشنا شیم؟ به نظرتون کار درستیه یا نه؟
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
نه نه به هیچ عنوان نگو . بخدا احساساتت و لو بدی باختی این و از منی که دو بار احساسات مو لو دادم و شکست خوردم ب تو نصیحت این کار و نکن بزار اون پیشنهاد بده
بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
نه نه به هیچ عنوان نگو . بخدا احساساتت و لو بدی باختی این و از منی که دو بار احساسات مو لو دادم و شک ...
آخه صد سال سیاهم میدونم پیشنهاد نمیده
الان فکر کن بهت جواب رد داده چه حالی میشی میگی کاش نگفته بودم پسرا اکثرا همچین پیشنهادی و رد میکنن ...
خیلی این اخلاقشون بده ، قدر نمیدونن هیچ وقت
میدونم عزیزم آدمای مغرور خیلی مزخرفن ولی بخدا پشیمون میشی . فقط کافیه یه نفر بفهمه دوسش داری اونقدر ازت دور میشه که نگم برات . یه جوری رفتار کن اون بیاد جلو خودت نگو به عنوان یه خواهر دارن بهت میگم توروخدا ب حرفم گوش بده احساسات تو لو نده لطفا
بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
میدونم عزیزم آدمای مغرور خیلی مزخرفن ولی بخدا پشیمون میشی . فقط کافیه یه نفر بفهمه دوسش داری اونقدر ...
باشه لو نمیدم حسمو اما میدونم هیچ وقت سراغم نمیاد و باید بشینم این خواستگارهای کور و کچل بیان سراغم ، لعنت بهشون
باشه لو نمیدم حسمو اما میدونم هیچ وقت سراغم نمیاد و باید بشینم این خواستگارهای کور و کچل بیان سراغم ...
هرچی ادم به درد نخوره میاد سمت من، خوباش کورن منو نمیبینن کهه، جالبش اینه هم قیافم خوبه هم کار درست و حسابی دارم ،
😂بمیرم الهی . یه کاری کن اون عاشقت بشه ببین از چه چیزایی خوشش میاد همون کارا رو بکن من دلم روشنه مط ...
مگه میشه تو مجازی کسی رو عاشق کرد حضوری دیگه نمیبینمش