2777
2789
نماز و روزه دوتاشون حق الله هستن مثال اشتباهی بود خود خداوند فرمودند که من از حق خودم می‌گذرم ولی ا ...

ما نميتونيم از خودمون فتوا بديم.

حق ايشون صحيح هست، ولي اينكه ايا قبول هست

يا نيست و غيره در سيطره اختيار من و شما نيست.

جدا به حق الناس ايشون رسيدگي ميشه/ ثواب به جا اوردن حج ايشونم سر جاشه.

💕

ولی حق الناس رو حتی خون شهید هم پاک نمیکنه

این مسئله ای نیست که هر کسی بتونه در موردش نظر بده 

حتما باید نظر مرجع تقلیدتو بپرسی

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هر کسی برای خودش فتوا میده؟!

کی میگه قبول نیست؟

در این مورد فقط نظر مرجع تقلیدتونو بپرسید؟

اینجا هر کسی واسه خودش احکام جدید صادر میکنه 

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

ما نميتونيم از خودمون فتوا بديم. حق ايشون صحيح هست، ولي اينكه ايا قبول هست يا نيست و غيره در سيطره ...

اینطور که شما میگین هرکس هرکاری دلش خواست درحق دیگران کنه ولی عبادت و زیارتش قبوله و ثواب هم میبره؟!؟!!

من دیگه سخنی ندارم 

فقط بدجور یاد خاوری و طوسی افتادم

روز و روزگار خوش

اینطور که شما میگین هرکس هرکاری دلش خواست درحق دیگران کنه ولی عبادت و زیارتش قبوله و ثواب هم میبره؟! ...

شما دنبال حرف ديگه اي هستين

ولي من دنبال اون حرفا نيستم.دقت كنيد گفتم

حجش صحيح هست، قبول بودن با نبودن در سيطره فكر منو شما نيست!

وگرنه شمر و معاويه هم نماز ميخوندن مكه هم رفتن 

ولي منفورترين افراد درگاع الهي هستن.

من ميترسم از خودم فتوا بدم و بگم هرچي من ميگم درسته

ي تماس با پاسخكويي مسائل شرعي و چندتا تفسير خوندن

جواب ابن سوالات رو ميده.

شما نميترسيد از فتواب شخصي مخير هستين🌹

💕

شما دنبال حرف ديگه اي هستين ولي من دنبال اون حرفا نيستم.دقت كنيد گفتم حجش صحيح هست، قبول بودن با ن ...

نه چرا بترسم؟؟؟

از چی بترسم؟؟؟

از گناهی که یکی دیگه مرتکب شده من بترسم!!!

خود معلم‌های پرورشی و قرآن از بچگی به ما یاد دادن وقتی حق نایب گردنتون باشه عبادت گردنتون بیفایده است از خودشون که نگفتن؟؟

اگر کسی باعث جدایی زن و شوهری شده چه دلیلی داره بدون حلالیت طلبیدن بره حج وزیارت؟؟؟؟

چرا باید حجشون قبول باشه وقتی باعث نابودی زندگی کسایی شدن

شمر و یزید هم خو دیگه همه میدونن مثال جدیدش رو برات زدم

نه چرا بترسم؟؟؟ از چی بترسم؟؟؟ از گناهی که یکی دیگه مرتکب شده من بترسم!!! خود معلم‌های پرورشی و ق ...

من چي ميگم شما جي ميگيد.

مگه معيار ما معلم پرورشيه!

من گفتم شما از كناه كسي ديگه بترس؟🥸

من گفتم شما داري فتوا صادر ميكني كار حلال رو ميگي حرام

اين يعني بدعت در فرمان خدا..

خيلي ها ميرن حج اونش به ما ربطي نداره

ما ميتونيم حقي ك گردنمون دارن رو ببخشيم يا نبخشيم..خدا هم خودش ميدونه و بندش

بقيه اس به ما ربط نداره.

💕

خير! حاجي مخير هست نماز رو شكسته بخونه يا كامل..سرچ كن كنيد فتواي همه علما مياد براتون..مگر ١٠ روز ...

از دم در خونشون که مخیر نیست

فتوای شخصی نیست حکم خداست

امام حسین در اون شرایط یاری خودشون رو از گردن بدهکاران برداشتن

فلسفه حج که دیگه خیلی بالاتره

نهایتا هر کسی خودش میدونه و خدای خودش

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
ما نميتونيم از خودمون فتوا بديم. حق ايشون صحيح هست، ولي اينكه ايا قبول هست يا نيست و غيره در سيطره ...

پس شمر بابت سربازی مخلصانه که برای یزید کرد اجری بی حساب داره و خدا جدا گونه بابت امام حسین ممکنه کمی قلقلکش بده درست فهمیدم ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
به نطرم حرفي ك من زدم خيلي مشخصه دنبال حاشيه بردن چيزي ك من گفتم هستين و تمسخر ..

حالا فرض که شما رو تمسخر کردم پس فردا خدایی نکرده خواستم ادم بشم شما رو از کجا پیدا کنم و حلالیت بطلبم ؟

از دم در خونشون که مخیر نیست فتوای شخصی نیست حکم خداست امام حسین در اون شرایط یاری خودشون رو از گر ...

مگه من گفتم دم در خونه؟🙄

شما نماز رو در واجب حق الناس گفتنین گ اصلا ربطی به هم ندارن.

در اراضی کعبه و‌چند مسجد و حد شهر قدیم کعبه هست

حاجی مخیره.در صورتی کمتر ۱۰ روز بود کامل بخونه یا شکسته.

همه ما ایرانیا ک رفتیم

جج باید دوباره حج به جا بیاریم

شما کلا فتوا رو عوض کردین😅

💕

حالا فرض که شما رو تمسخر کردم پس فردا خدایی نکرده خواستم ادم بشم شما رو از کجا پیدا کنم و حلالیت بطل ...

احکام الهی مشخصه و نمیشه با طفره رفتن از زیرشون در رفت

مگه من گفتم دم در خونه؟🙄 شما نماز رو در واجب حق الناس گفتنین گ اصلا ربطی به هم ندارن. در اراضی کع ...

من کلی گفتم سفر میشه سفر حرام و جزییاتو شرح ندادم

و هر کسی خودش میدونه که چیکاره هس و اعمالش قبوله یا نه و قطعا نمیتونه به خودش دروغ بگه

من ادم دیدم اونقدر از حج یا کربلا خوشش اومده بود که توصیه میکرد اگه شده پول نزول کنین حتما برین خیلی خوبه ؟!؟!؟!