2777
2789
عنوان

شیشه‌ی اجاق گازمون ترکید😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرشو نکن گاهی میشه

به هیچ کسی نگو

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
داخلش چی میشه متوجه نشدم؟ یعنی دیگه نمیشه ازش استفاده کرد؟

فر داره ؟

اگر خوب خشک نشه زنگ میزنه و درست روشن نمیشه و 

اذیت میکنه 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

منم یه با یکی ترکوندم  ماهیتابه را برعکس گذاشتم روش نون درست کردم اوایل کرونا😆 ترکید

یعنی چطوری ؟

متوجه نشدم

ماهیتابه به شیشه پایین چه ربطی داره؟ 🤔 

تو فر گذاشتین؟ 

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
آهان پس احتمالا جنسش خوب نبوده

😁🙂😳🤔 

ایرانی نیست، شد ده سال که همین اجاق گازمو دارم، فندکش واینا.... همشون سالمن. هیچ خط و خشی نداره با اینکه ادم خیلی مرتب و منظمی نیستم😁

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
یعنی چطوری ؟ متوجه نشدم ماهیتابه به شیشه پایین چه ربطی داره؟ 🤔  تو فر گذاشتین؟

نه گاز رومیزی بود 

فکر کن ماهیتابه را برعکس گذاشتم رو گاز پشتش نون درست میکردم زیر ماهیتابه چدن پر گرما شده بود باعث شد شیشه بترکه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
درستش کردین یا تازشو گرفتین؟ میخام ببینم ارزششو داره درستش کنم

به نظرم چوب ام دی اف. بزنین

والا مادرم دیگه ننداخت همونجوریه🤣 یه گاز دیگه گرف. این گازو برد اشپز خونه فرعی

اتفاقا همسایمون هم شکست چوب انداخت

حالا شیشه بندازین اگه بازم شکست چوب بندازین