2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخام شروع کنم نمیدونم چطوری نمیدونم از کجا درامد ماهیانه اش چقدره؟ سرمایه اولیه چقد میخواد؟

من تجربی شروع کردم یکی هولم داد تو ارز دیجیتال 

درامد ماهیانه اصلا مشخص نیست چون ثابت نیست 

گاهی ضرر میکنی گاهی سود .

آره عزیزم، من خودم ۴ ساله تو بازارم، هنوزم به خودم میگم مبتدی، البته من خودم یاد گرفتم ولی شما میت ...

من دنبال درامدم 

درامدی ک زود حاصل بشه 

درامد بالاییم نمیخوام

در حد ماهی ۴ یا ۵ تومن

چه سبکی کار میکنید؟

گفتم که تجربی یاد گرفتم دنبال اموزشم رفتم تهش یاد گرفتم بازار زیاد با اموزش جلو نمیره 

بلکه این نهنگ ها هستن بازار رو بالا پایین میکنن و فاندامنتال 

ارزها رو زیر نظر میگیرم حمایت و مقاومتش رو پیدا میکنم به حمایت که رسید خرید میزنم 

گاهی هم با اندیکاتور rsi

من دنبال درامدم  درامدی ک زود حاصل بشه  درامد بالاییم نمیخوام در حد ماهی ۴ یا ۵ تومن

در ترید به درامد رسیدن زود و سریع نیست،

ولی عوضش به درامد که رسیدی اصلا ۴، ۵ تومن در حدی نیست که بخوای دست به کلیک ببری برا ترید،

به سودهای خیلی بزرگتر باید فکر کنی

من دنبال درامدم  درامدی ک زود حاصل بشه  درامد بالاییم نمیخوام در حد ماهی ۴ یا ۵ تومن

اوهههه 

پس این بازار جای تو نیست چون اصلا درامدش مشخص نیست همینطور که خوب بالا میره تو یه ساعت سچدی که بهت داده رو هیچی پس میگیره سرمایتم جلو چشمت اب میشه

گفتم که تجربی یاد گرفتم دنبال اموزشم رفتم تهش یاد گرفتم بازار زیاد با اموزش جلو نمیره  بلکه ای ...

اوکی عالیه،

من تقریبا تمام سبکهارو یاد گرفتم و به این نتیجه رسیدم که در اصل همشون یه چیزو میگن

در ترید به درامد رسیدن زود و سریع نیست، ولی عوضش به درامد که رسیدی اصلا ۴، ۵ تومن در حدی نیست که بخ ...

الا فقط ماهی ۵ یا ۴ تومن کافیمه

راضیم به انقدر و اینکه نمیتونم کار بیرون از خونه انجام بدم کنکوریم