2777
2789
الا فقط ماهی ۵ یا ۴ تومن کافیمه راضیم به انقدر و اینکه نمیتونم کار بیرون از خونه انجام بدم کنکوریم

اینجوری همه پولتو از دست میدی،

چون تا بخوای فقط آموزش و مدیریت سرمایه یاد بگیری حداقل یکسال طول میکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دنبال چی برم اخه

من از ۹۹ تو بازارم اصلا اصلا سودم مستمر نیست که بگم هر ماه مقدار مشخصی سود میکنم 

و اینکه به وقتی هست که میزغری پاش من دوتا بچه پارم کمتر وقت میکنم ترید کنم الان 

فقط هولد میکنم میخرم میندازم یه گوشه اومد پایینم ناراحت نمیشم چون میدونم بلاخره بالا میره 

الانم خریدامو کردم گذاشتم برای پایین ۲۰۲۴ اون موقع برداشت میزنم ببینم سود و ضررم چقدر بوده 

تمام بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده،باینری آپشن)دارای سود و ضرر هستند دارای فشار روانی و استرسی زیادی هستند و برای همه مناسب نیستند

برای سود زیاد باید سرمایه زیادیم داشته باشید

اول باید بین ۳ ماه تا ۶ ماه آموزش تحلیل تکنیکال ببینید که خودش چند نوع هست باید ببینید با کدوم سبک راحت هستید بعدش باید تمرین کنید تا استراتژی خودتون رو بدست بیارید کار آسونی نیست

تمرین در حساب مجازی یا دمو هم حدود ۶ ماه تا یه سالی طول میکشه و...

حداعقل سرمایه برای شروع باید بالای ۱۰۰۰ دلار باشه ولی بعضیا با ۵۰۰ دلار هم شروع میکنند

زیر ۵۰۰ دلار نباید انتظار سود داشته باشید

بهترین منبع آموزش هم یوتیوب هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای