2777
2789

بچه ها ما ی مشکلی تو زندگیمون داشتیم  چند سال پیش ی مشکل بزرگم بود ک مامانم رفت پیش ی سیدی از شهرمون دعا گرفت و خداروشکر حل شد مشکله ، بعد مامانم چند ماه پیش گفت خواب دیدم و سیده اومده تو خوابم گفته دعای دوتا از دخترات اسمم برده بود منظورم من و یکی از خواهرام بوده )پیش منه باید بیای پیشم تا مشکلشونو حل کنم 🥲 بچه ها من زیاد اعتقادی ندارم نمیدونم همش حس میکنم شاید دعا ها جواب ندن اما ب چشم خودمون دیدیم مشکلمون چجوری حل شد خداروشکر  . خلاصه من خیلی دختر ارومی بودم بچه ها  از وقتی با شوهرم نامزد کردم روز ب روز دارم دیونه تز میشم انگار افسرده شدم همش گریه میکنم همش بی دلیل با شوهرم دعوا میکنم بعدش پشیمون میشم بنظرتون ربطی داره ب این خواب برم پیشش ینی؟! حالم خیلی بدع واقعا دارم اذیت میشم هفت ماهه عروسی کردم از خونه ی خودم بدم میاد از خونه ی مامانم اینا بدم میاد از همه ادما بدم میاد خیلی دارم اذیت میشم بنظرتون برم پیشش یا دروغن این چیزا

همه امشب خواب میبینن خدا کنه طلب غذا نکنن قحطی بشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا گرفتن شاید برات 

من اعتقاد دارم ب دعا اینا حق میدم ب کسی هم اینا رو باور نکنه چون ندیده ک باور کنه اما ب چش دیدم چیکارا میتونه بکنه طلسم سیاه 

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛

به نظرم یه سر برو شاید چشت زدن 

اوایل عروسی خیلیا رو دیدم چش میخورندو حسابی زندگیشون قره قاطی میشه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همه امشب خواب میبینن خدا کنه طلب غذا نکنن قحطی بشه 

اتفاقا من اصلا اهل غذا و خوراکی نیستم بعد اشتها میگیرم مامانم ب شوخی میگ بخورین ک این اشتها گرفته قرار قحطی بیاد😅😅😅

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

دعا گرفتن شاید برات  من اعتقاد دارم ب دعا اینا حق میدم ب کسی هم اینا رو باور نکنه چون ندیده ک ...

ارع بخدا هم زن عموم از اینکارا زیاد میکنه هم فامیلامون ازدواج کردیم خیلی حرفا اوردن و بردن