2777
2789

همش سر ما ه یه آخر هفته چند ساعت خونه بود ،قبلا با بچه ها میرفتیم بیرون،الان چند وقته تحت تاثیر خانوادش بی آنکه به من بگن با هم و با بچه ها می‌رن بیرون، باغ،بیرون شهر ،،، من چه باید بکنم ؟! این هفته منم ول کردم آمدم سفر کوتاه، هر چند یکم جنبه کاری هم داره ولی واقعا این به زندگی فرسایشیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم سگ محل میکردم و زندگی و عشق و حال، البته من که بودم طلاق هم می‌گرفتم مجبور به ادامه نیستم که مگه ...

حتی اگه حضانت بچه نمیداد ؟بچه هام پاره های تنمو بدم دست یه مشت خل و چل

حتی اگه حضانت بچه نمیداد ؟بچه هام پاره های تنمو بدم دست یه مشت خل و چل

از خل و چل بودنش مدرک جمع کن اگه خرجی نمیده دست بزن داره بد دهنه...  ارائه بده دادگاه تا راحت تر حضانت بگیری و در کنارش با مهریه تهدیدش کن بگو اگه بچه ها رو ندی میذارم اجرا تا آخر عمرت بیوفتی زندان 

خب به چه دلیل اینجور شده؟نمیشه درستش کنید؟

من سالهاست مشاوره میرم اون نمیاد عین خیالش نیست ، سوت میزنه و زندگیش را میکنه ، سر خودش را با کار زیاد گرم کرده ،میل جنسی و نیازی هم به من نداره 

از خل و چل بودنش مدرک جمع کن اگه خرجی نمیده دست بزن داره بد دهنه...  ارائه بده دادگاه تا راحت ت ...

هیچ دلیل محکمه پسندی ندارم ،ظاهر معقول ،نه کتک میزنه نه چیزی ،خرجی هم نمیداد الان میده اگه لازم باشه بش بگم میریزه توی یه کارتش که تقریبا مدتی هست دستمه