2777
2789
عنوان

بهم گفت گمشو پایین از ماشین

400 بازدید | 28 پست

من نامزدم ۲ روز پیش خونه مادر شوهرم شام دعوت بودم بعد شام با خواهر شوهرم تصمیم گرفتن فردای اون روز برا خرید لباس برا عروسی برن یه شهر دیگه به من و نامزدمم گفتن بیاین ولی من کار واجب داشتم گفتم نمیام بعدا تو ماشین به نامزدمم گفتم توام نرو بعدا باهم میریم فردای اون روز مادرش اینا رفتن منم مشغول کار بودم نامزدمم حتی کار داش بهم پی ام داد توام از این به بعد بدون من با خانوادت خرید نرو یکم بحث کردیم عصر قرار بود بریم حلقه بخریم سوار ماشین شدیم مامان و بابامم با ما اومدن تو ماشین حس کردم با من یکم با صدای بلند حرف میزنه بعد خرید مامانم اینا رفتن خونه و ما تو ماشین داشتیم دور میزدیم بی محلی میکرد بهم تیکه مینداخ منم گفتم حق نداری میش پدر مادرم سرم داد بزنی یهو عصبی شد برگشت دم در خونمون گف گمشو برو پایین بعدم رفت خونشون اون شب گذش

( خونه نامزدم اینا نیم ساعت با خونه ما فاصله داره ولی خونه خواهرش اینا تو محله ماس )

از قبل قرار گذاشته بودیم که امروز بیاد بریم برا رزرو آرایشگاه و فیلم بردار منم بهش گفته بودم ۴بیا دنبالم ولی حدود ۶ بود که اومد اینجا مستقیم رف خونه خواهرش و بهم پیام داد آماده شو بریم منم که حرف دیشبش بهم بر خورده بود گفتم نمیام حتی معذرت خواهی ام نکرد به خاطر خرید رفتن با خواهرش به من گف گمشو الانم رفته بود پلاس شره بود خونش منم حرصی شدم پاشدم خودم تنهایی رفتم بیرون اونم بیرون بود ولی نه پیش من یکم برا خودم گشتم بعدم برگشتم خونه بعد شامم رفتیم خونه عموم تو پیامام یکم بحثمون شد به نظرتون تند رفتم چیکار کنم درست شه همش سر خواهرش دعوا داریم ما انگار دم خواهرش ولش میکنی میدوه میره پیش اون چی کار کنم الان خیلی دلم گرفته 

اون گرفت خوابید خونه خواهرش حتی بدون اینکه یه سر بیاد از دل من در بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدوووج نکن باش 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ایشون انگار هنوز به بلوغ برای ازدواج نرسیدن .. وقتی شما میگی کار خیلی واجبی داشتی و نمیتونستی بری ایشون باید درک میکردن و احترام قائل میشدن برای کارتون و حتی اگه دلشون خیلی هم میخواست که همراه خانوادشون باشن باید فعلا کار واجب و الویت قرار میدادن.. اینکه این وسط نه تنها الویت قرار دادن و یاد نگرفتن بلکه عقده گشایی میکنن جای تعجب داره !

یذره بچه ان انگار

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
خب چیکار داشتی بهش گفتی با خواهرت نرو خرید...شما کار داشتی یا بهردلیلی نخواستی بری برا چی نزاشتی نام ...

چه دلیل داره وقتی من نیستم بره خرید عروسی رو مگه عروس دوماد باهم نمیرن

کافیه پنج سال از ازدواجت بگذره تا بفهمی سر چه موضوع مسخره ای دعوا کردین

شما الان عادیه که روی همچین مسائلی حساس باشید و سخت بگیرید کم کم زندگی پخته و آسون گیرتون میکنه در حدی که این موضاعات براتون پیش پا افتاده میشه

والا حق داری مرد باید اولویتش زنش باشه نه خواهرش نمیدونم برو پیش مشاور

اولویتش زنش باشه . اما نه اینطور که خواهرش رو نادیده بگیره و بینشون جدایی بیوفته . شما خودت برادر داشته باشی دوسداری بین تو و داداشت ، عروس بیاد اینطوری فاصله بندازه ؟! قطعا دوسنداری . پس به خواهرم حق بده که دوست داشته باشه برای برادرش خرید کنه .

خب چیکار داشتی بهش گفتی با خواهرت نرو خرید...شما کار داشتی یا بهردلیلی نخواستی بری برا چی نزاشتی نام ...

اینم بگم خواهرش دخالت میکنه تو کارامون حتی سر تشریفات مراسمم وقتی باهاش حرف زدم اوکی داد ولی بعد رفتن پیش خواهرش و حرف زدن با اون نظرش کلا عوض شد بد بین شدم کلا به خواهرش دس خودم نی

اولویتش زنش باشه . اما نه اینطور که خواهرش رو نادیده بگیره و بینشون جدایی بیوفته . شما خودت برادر دا ...

برا بردارش خرید نمی‌کرد رفته بود برا خودش لباس مجلسی بخره