2777
2789
عنوان

شما با همچین آقایی زندگی میسازید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 20 پست
😔  روانشناس کاری میکنه ببرمش بنظرتون تاثیر چشم گیری تو رفتارش ایجاد میکنه

فک نکنم چون کسی تاخودش نخوادعوص نمیشه ،تازه شوهرمن اصلا قبول نداره مشکل داره بقیه رو مشکل دارمیدونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تاییدش میکنید مگه به خودتون شک دارید ؟

ن اما حرف هایی ک میزنه تو ضمیر ناخوداگاهم ثبت میشه

مدام حق و بهش میدم نمیدونم چرا

خدایا شکرت ، ناجی تویی نه این جماعت!
فک نکنم چون کسی تاخودش نخوادعوص نمیشه ،تازه شوهرمن اصلا قبول نداره مشکل داره بقیه رو مشکل دارمیدونه

وای دقیقا بخدا متوجه رفتار غلطش نیست همسرم تا نقطه اعصاب خرابی منو میرسونه 

بعد اومدیم خونه میگ چرا بلند حرف زدی ☹️😕

ن اما حرف هایی ک میزنه تو ضمیر ناخوداگاهم ثبت میشه مدام حق و بهش میدم نمیدونم چرا

علتش ضعف در اعتماد به نفس شما هست 

خودتون را حقیر و ناتوان می‌بینید در قبال ایشون و احتمال می‌ره که بهشون علاقه زیادی دارید و چون نمی‌خواید 

از دستشون بدید ترجیح میدید تاییدشون کنید 

تاپیک آخرم مطالعه داشته باشید چند کتاب معرفی داشتم 

به یکی از کاربران هر کدام که تونستید بخونید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
علتش ضعف در اعتماد به نفس شما هست  خودتون را حقیر و ناتوان می‌بینید در قبال ایشون و احتمال می‌ ...

ممنون از راهنمایی تون🙏🏻