2777
2789
عنوان

شما با همچین آقایی زندگی میسازید؟

163 بازدید | 20 پست

عقدیم ؛

مدام شکاک تا تعریفی از چیزی میکنی سوال های متفاوت میپرسه ببین اون شخص مرتبط کیه و چیه و کوتاه نمیاد

دنبال بهانه برای جر و بحث میگرده انگاری ک دوستداشته باشه از صبح تا آخر شب بازخواست میشی

زیر بار هیچ اشتباهی از خودش نمیره و حاشا میکنه 

مادرش بی رحمانه سنگ میندازه و تو گوشش میخونه بذر شک و اون تو دلش کاشت 

راجب خودم بگم دختر صبوریم اما لج میکشم 

اون ی بحث میندازه ادامه‌ش با منه

زیادی حساس و زود رنجم 

توی سیو شده هاش چندتا دختر دیدم قبلا دیده بودم گذشتم اما اینبار نمیتونم چ دلیلی داره شماره کسی ک ب کارش نمیاد توی گوشیش سیو باشه؟! 

خیلی حرصمو در میاره 

از دستش شب ها قرص اعصاب میخورم 

بگید چیکار کنم😭

خدایا شکرت ، ناجی تویی نه این جماعت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر .

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

هدف از یک ارتباط احساسی

دریافت حس خوشایند ،آرامش و ارتقاء کیفیت زندگی و پیشرفت طرفین هست 

وقتی این موارد در ارتباطی نباشه و از شما گرفته بشه 

و تبدیل شوید به یک فرد بی اعتماد به نفسِ استرسیِ

غمگین، ادامه این ارتباط از دید خودتون نفعش چه می‌تونه باشه؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
هدف از یک ارتباط احساسی  حس خوشایند ،آرامش و ارتقاء کیفیت زندگی  و پیشرفت طرفین هست  ...

همش با حرفاش باعث شده حس کنم حق داره و این منم که دارم در حقش بد میکنم 😔

از اول همسر شما این اخلاق و داشت

از روز دوم نامزدی خودشو نشون داد ولی گفتن خوب میشه جونه فلانه بیساره خوب که نشد هیچذصد برابر بدتر شد تا جایی ک چندیین بار خیانت کرد اخرم از خونه انداخت بیرون تا اونی ک میخواد رو بیاره

همش با حرفاش باعث شده حس کنم حق داره و این منم که دارم در حقش بد میکنم 😔

چرا تاییدش میکنید مگه به خودتون شک دارید ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
از روز دوم نامزدی خودشو نشون داد ولی گفتن خوب میشه جونه فلانه بیساره خوب که نشد هیچذصد برابر بدتر شد ...

😔😔😔

دلم آب شد براتون

اصلا اصلاااا چون خودم دختر مستقلیم و از ۱۸ سالگیم جدا شهر دیگه زندگی کردم همیشه خانوادم بهم اطمینان ...

پشتوانه دختر اطمینان خانوادش هست🙏🏻