2777
2789

چن روز بیشتر نمونده به عروسیم

ولی هیچ ذوق و شوقی ندارم زیادی خستم بابام خوب نیس اخلاقش گنده نمیدونم چیکار کنم فکر و خیال بیخیالم نمیشه جهزیه اونی که میخوام نمیشه توقع زیادی ندارم ولی انتخاب من نمیشه

فامیلای مامانمو نمیزاره دعوت کنم کلا ی وضعی هس همش دعوا جر و بحث بیچاره مامانم مونده با این همه خرج بخدا خستم 

نمیخوام مامانم واس خاطر من عذاب بکشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای دلت

انشاالله این۲۰روزم‌ب خوشی بگذره ویه عمر خوشبخت وسلامت باشی 

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

ده سال دیگه ب خودت میگی کاش قدر اون روزامو میدونستم. مگه چند بار قرار بود عروسی کنم ‌ چند بار قرار بود برگردم ب جوونی و بهترین شب زندگیم رو تجربه کنم

منم ده سال پیش روزهای قبل عروسیم خیلی تلخ بود. همش با اعصاب خوردی گذشت

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

من جای مامانت باشم این حرفو ازت بشنوم

بخاطر فامیلام که نمیان نه

بخاطر جهاز که باب میل دخترم نیست نه

بخاطر خرجا نه

فقط و فقط بخاطر این حرفت دق میکنم.

و تنها چیزی که سر ذوق میارتم دیدن ذوق تو نگاه دخترم که داره میره خونه بخت و قدر زحمتای منو باباش رو هرچند کم میدونه

میخای مامانت اذیت نشه

ربگو که راضی هستی

بگو از همه دنیا همین که تو رو دارم خدا را شکر

میری خونه بخت

مادرت به امیدی میاد خونت انقد کیف داره

میاد خانومیتو میبینه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.