2777
2789
آره اینجوری بودم دلیلش فشارخون بالا بود

مامانم اینجوریه فشار خونش بالا هست اما قرص میخوره تنظیم میشه ، الان چند روزه فشارشو ک میگیره نرماله اما باز سرگیجه داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دلم اون تاپیک راجب نژاد ایرانی ها قفل شد گفتم اینجا بگم 

توی این سایت راجب شباهت ژنتیکی ایرانی با ایتالیا و انگستان گفته البته من توی سایت خارجی خوندم ک باید فیل‌تر شک‌ن باز میکردم خواستی انگلیسی سرچ کن 

راجب نزدیکی ژنتیکی ایران با انگلستان هم‌بگم حدود ۰/۰۰۵ هست ک اگر چک کنی در واحد ژنوم عدد قابل توجهی محسوب میشه . دلیل شباهت ظاهری ایران ب عربها و یا هندی ها ک دیدم دوستان عرض کردن شرایط اب و هوایی هست ک در بروز ژن ها تاثیر گذاره بازم میتونی خودت بیشتر تحقیق کنی عزیز دلم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

سلام ببخشید اگ تو تاپیکت اومدم

من تاپیکای خط کف دستو داشتم چک میکردم

دیدم شماهم دوشاخه شده ک نشونه طلاق 

خاستم بدونم شما ی ازدواح داشتی نامزدی چیزی نداشتی بهم بخوره؟؟

من خیلی نگرانم اخه مال منم دوشاخس ممنون میشم جوابم بدی🙏🏻

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
سلام ببخشید اگ تو تاپیکت اومدممن تاپیکای خط کف دستو داشتم چک میکردمدیدم شماهم دوشاخه شده ک نشونه طلا ...

سلام عزیزم نه والا من یبار کلا ازدواج کردم الانم یه بچه دارم 😅 ان شا الله ک واقعیت نداشته باشه این موضوع 

سلام عزیزم نه والا من یبار کلا ازدواج کردم الانم یه بچه دارم 😅 ان شا الله ک واقعیت نداشته باشه این ...

اره خداکنه منم خیلی نگرانم ک حقیقت نداشته باشه

🥲

اینشالا که همیشه شاد کنار هم باشید🙏🏻

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇