2777
2789

خدا خیرتون بده منو قابل میدونید به دعا کردن

من خودمم باورم نمیشه که من سرتاپا گناه اگر دعا کنم اجابت بشه

دو سه نفر از مریض هایی که چند روز قبل توی تاپیک براشون دعا کردم انگار کلی حالشون خوب شده و دوستان لطف کردن منو صدا کردن توی تاپیکاشون یا ربپلای کردن اطلاع دادن،،،

قطعاً من سرتاپا گناه و با این کدورت قلب دعام بی ارزش هست و از دعای من نبوده چون برای خودم دعام کاری نمیکنه،

ولی من به ابن جمله بیشتر از قبل پی بردم که دعا در حق دیگران مؤثره

دوستان اگر مشکلی دارید حتمأ از دیگران هم بخواید دعاتون کنن که ان شاءالله پروردگار رحمان و رحیم اجابت میکنن به حق بزرگی و مهربانی خودش ❤🙏🏻

یا رب آن دِه که آن بِه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

التماس دعا ،زیارتت قبول

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
واس منم دعا کن نزدیک زایمانمه خیلی استرس دارم 

شمام برای من دعا کنید مادر 🧡

چشم و ان شاءالله خیلی راحت زایمان میکنید و یه بچه زیبا و سالم بدنیا میارید، براتون حمد خوندم 😍

یا رب آن دِه که آن بِه ...

به نیابت از پدر مرحومم دعا کن مرحوم مهدی😭😭😭

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤

تروخدا میشه برای من سرگردون و ناامید دعا بخونی اسمم مرضیه است صدام میکنن ملیسا 

و همچنین به نیت همسرم و خانوادمم هم جدا خدا خیرت بده اگه نمازی دعایی در حقم بخونی 

بخدا خسته ترین و مضطرب م . 

دنیا برام تیره و تاره

التماس دعا

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨