2777
2789

من ۱۹ سالمه و دو ساله که کنکور دادم پارسال و امسال و رتبه ام افتضاح بود هر دو سال چون هیچیییی نمیخوندم. بچه ها الان من موندم یک سال دیگه بشبنم و واقعا بخ نم یا برم دانشگاه ازاد حقوق و وکالت بخونم بعدا 

دوستان بزارید یه پیش توضیحاتی از خودم بهتون بدم فقط ولی نزارید پای تعریف بخدا قصدم تعریف از خود نیست🥺فقط میخوام با توجه ب شناخت کمی ک ازم پیدا میکنید جواب بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم کنکوری ام 

ولی سال اول هرچی قبول بشم میرم 

کلا پشت کنکور نشستن بده 

چیزی جز اذیت کردن خودت نیست

همین امسال بره حقوق دانشگاه ازاد ثبت نام کن 

درس خوندن بعد کنکور و پشت کنکور بودن سخته عزیزم

خب من سال ششم که بودم ازمون تیزهوشان داشتیم و من یه خانواده ای دارم که درس خیلی براشون مهم بوده و هست و پزشکی خیلی براشون خاصه انگار خلاصه سال ششم اصلا دختری نبودم ک خرخون باشه و با یه مقدار درسی ک میخوندم معلمام خیلی بهم امید داشتن ک قبول شم و قبول شدم

سلام عزیزم اگه میدونی که میخونی حتماااا پس دوباره امسال شرکت کن تو کنکور تاکید میکنم اگه بخونی!!!! انشالا بهترین ها برات پیش بیاد💕💕💕

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍

بعد وارد مدرسه تیزهوشان بودم و در حد معمولی درس میخوندم چون ما دیگه سال نهم ازمون تیزهوشان نداشتیم و راحت بودیم تا اینکه سال نهم من یهو کرونا اومد و کلااا روند زندگی من رو عوض کرد 

کرونا ک اومد آموزش مجازی شد و گوشی اومد دستم و کلا درگیر فضای مجازی شدم البته کار بدی هم نمیکردم ها😂🤦‍♀️ ب نوعی فقط از درس خیلی دور شدم اون هم تو سال های کنکورم من واقعا بود ک ماه ها لای کتاب رو باز نکرده باشم و ب خانواده همش دروغ گفتم ک میخونم و .... و فک کنید با این ک من هیچی نخونده بودم امسال ک ترمیم معدل زدم برای امتحانات نهایی داخل همون فرجه ی دو سه روزه ای ک داشت کل کتاب ها رو خوندم و جمع کردم و نمره هام بین ۱۹ تا ۲۰ شدن تا الان ینی میخوام بگم واقعا ظرفیت درس خوندن رو دارم اینو میدونم 🥺🥺

الان اگه من برم حقوق ازاد بخونم و اونجا تلاش کنم وکالت قبول شم میتونم در اینده وکیل شم ک خب داخل رشته انسانی یکی از تاپ ترین رشته هاست بلاخره ولی اگه هم بمونم و برا کنکور وافعا بخونم میتونم برم پزشکی شما بودین چیکار میکردین🥺🥺