من ۱۹ سالمه و دو ساله که کنکور دادم پارسال و امسال و رتبه ام افتضاح بود هر دو سال چون هیچیییی نمیخوندم. بچه ها الان من موندم یک سال دیگه بشبنم و واقعا بخ نم یا برم دانشگاه ازاد حقوق و وکالت بخونم بعدا
دوستان بزارید یه پیش توضیحاتی از خودم بهتون بدم فقط ولی نزارید پای تعریف بخدا قصدم تعریف از خود نیست🥺فقط میخوام با توجه ب شناخت کمی ک ازم پیدا میکنید جواب بدید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب من سال ششم که بودم ازمون تیزهوشان داشتیم و من یه خانواده ای دارم که درس خیلی براشون مهم بوده و هست و پزشکی خیلی براشون خاصه انگار خلاصه سال ششم اصلا دختری نبودم ک خرخون باشه و با یه مقدار درسی ک میخوندم معلمام خیلی بهم امید داشتن ک قبول شم و قبول شدم
بعد وارد مدرسه تیزهوشان بودم و در حد معمولی درس میخوندم چون ما دیگه سال نهم ازمون تیزهوشان نداشتیم و راحت بودیم تا اینکه سال نهم من یهو کرونا اومد و کلااا روند زندگی من رو عوض کرد
کرونا ک اومد آموزش مجازی شد و گوشی اومد دستم و کلا درگیر فضای مجازی شدم البته کار بدی هم نمیکردم ها😂🤦♀️ ب نوعی فقط از درس خیلی دور شدم اون هم تو سال های کنکورم من واقعا بود ک ماه ها لای کتاب رو باز نکرده باشم و ب خانواده همش دروغ گفتم ک میخونم و .... و فک کنید با این ک من هیچی نخونده بودم امسال ک ترمیم معدل زدم برای امتحانات نهایی داخل همون فرجه ی دو سه روزه ای ک داشت کل کتاب ها رو خوندم و جمع کردم و نمره هام بین ۱۹ تا ۲۰ شدن تا الان ینی میخوام بگم واقعا ظرفیت درس خوندن رو دارم اینو میدونم 🥺🥺
الان اگه من برم حقوق ازاد بخونم و اونجا تلاش کنم وکالت قبول شم میتونم در اینده وکیل شم ک خب داخل رشته انسانی یکی از تاپ ترین رشته هاست بلاخره ولی اگه هم بمونم و برا کنکور وافعا بخونم میتونم برم پزشکی شما بودین چیکار میکردین🥺🥺