2777
2789
عنوان

دیونه ام دیگه.دیونه شاخ و دم نداره.

675 بازدید | 37 پست

من هفته شونزدهم بارداری ام‌.الان نزدیک دو ماهه یه فکری مثل خوره ذهنمو میخوره و افسرده م کرده.

تو همسایگی خونه مامانم اینا یه خانم سادات مسنی هستن(که هم درامد دارن هم بچه هایی که بهشون سر میزنن.خودشون هم سرحالن و کارای شخصیشونومیتونن انجام بدن).مامانم گاهن میرفتم یر میزد به ایشونو منم چندبار رفتم.هربار میرفتم میگفت برام روسری یا لباس یا جوراب یا پارچه و ازین چیزا بخر.منم دلم نمیومد نه بگم و میخریدم.اما همش فکرم مشغول میشد عذاب وجدان میگرفتم که هرچی گفته باید انجام بدم وگرنه برتم عواقب داره!!!نمیدونم چرا این تفکر تو ذهنم نشسته.

حالا یه بار بعد بارداریم رفتم پیشش یه پیراهن تنش بود دراورد پوشوند تنم و گفت اصلن درنیار!یکی دیگه جاش برام میخری.

منم پوشیدمو دستشو رد نکردم.اما اون پیراهن نه مناسب سایزم بود نه سنم‌واینکه نمیشه که از تنم درش نیارم.دفعه بعد رفتم پیشش گفتم اگه اجازه بدی بدمش به یکی دیگه برام بزرگه.گفت نه بپوش.اگه درش اوردیو بلایی سر بچه ت اومد گلایه نکن!!!

از اچن روز حالم بده.همش میگم نکنه بچمخدای نکرده بیفته یا سالم نباشه.

خیلی طولانی شد ببخشید.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

همش میگم هست و نیست و سلامت بچه من دست خداس.نه اون.

اما نمیدونم چرا انگار ذهنم مریضه.حرف حساب تو مخم نمیره.

همش درگیره ذهنم.افسرده شدم.نگران بچه تو شکمم هستم.

انقد عصبی شدم امروز با بابام دعوام شد.با صدای بلند و لحن بد باهاش حرف زدم.انقد پشیمون شدم.ارامش ندارم

عزیزم این فکرا رو نکن،بنظر میخواسته اذیتت کنه،چه‌ حرفیه‌آخه

هر‌روز‌صدقه‌بنداز،هرچند کم،ذکر بگو و‌توکل کن‌بخدا

اراده ی اون برتر از همه س

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرتونو میگین؟همش قران و با معنی میخونم.ذکر میکم.اون لحظه ارومم اما بعدش دوباره فکرای منفی و عذاب روحی.

اشتباهه فکرم؟

میدونم شاید مسخره س ولی واقعن درمونده شدم.

احتمالا مشکل روحی چیزی داره الکی فکرتونو با این خرافات مشغول نکنید .تا خدا نخواد هیچ بنده ایی کاری نمیتونه انجام بده

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی
همش میگم هست و نیست و سلامت بچه من دست خداس.نه اون. اما نمیدونم چرا انگار ذهنم مریضه.حرف حساب تو مخ ...

اصلا دیگه پیشش نرو

بعدم حال ذهنت طبیعیه ،مال بارداریه خودتو مشغول کن،که ذهنت فرصت این فکرا رو‌نداشته باشه

تا وقتی به چیزی معتقد باشی واست اتفاق میفته حتی اگه خرافات باشه چون داری به خودت جذبش میکنی

الان دیگه خونه اون خانوم نرو

لباسم بده به ۱ فقیر

خودتم نماز شکر بخون و واسه سلامتی خانوادتون دعا کن

و بگو خدای فقط تو

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

واه چ حرفا.مگه عرقش تبرکه که اگه دربیاری بچت طوریش بشه.؟؟این چ محبتیه ک کرده.دوستی خاله خرسه است.

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚