2777
2789
عنوان

انتخاب اسم نوزاد!

644 بازدید | 37 پست

من از زمان‌مجردی اسم بچه هامو انتخاب کرده بودم ولی به کسی نگفته بودم توی دل خودم بود،بعد حالا اسم اولی که انتخاب کردم داداشم گذاشت روی بچش،دومی رو هم خواهرم میخواد بذاره!🥴حالا موندم چیکار کنم؟!نظرتون بگید لطفا.

تعداد رای : 32
نظرسنجی
اسمی که از قبل انتخاب کرده بودمو بذارم اگرچه تکراریه.
6
18%
اسم های دیگه ای که به دلم نیست انتخاب کنم.
26
81%

اسم تکرار یی هررررررررگز. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم ها چی بودن؟

من باشم میگردم یه اسم خوب پیدا میکنم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منم از دوران مدرسه اسم بچه هامو انتخاب کرده بودم ولی ماه های اخر بارداری که هرکسی یه اسم پیشنهاد میداد انقدر اسم های قشنگ به گوشم خورد که اون کلا از چشمم افتاد 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگ تکراری دوست نداری یه اسم دیگ بزار

نکراری که اصلا دوست ندارم ولی نمیدونم با دلم چیکار کنم که چند سال بچه هامو با اون اسم ها تصور کردم حالا باید عوضش کنم!اینم شانس مایه؟!🥴

اسم های دیگه ای که به دلت هست بزار، زن داداش منم همون اسمی رو‌دوست داشت که روی پسر منه و پسر من قبل اشنایی با زن داداشمون به دنیا اومده بود. برام فرقی نداره اگه یه وقت پسر دار سد اسم پسرمو بزاره روی پسرش، من که اسمشو نخریدم انحصاری برای من باشه، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃