2777
2789

سلام دوستان من آبجیم ۱۵ سال پیش یه ازدواج سنتی داشت بیشتر دخالت مادرم بعد دامادم یه آدم تقریبا روانی هستش از فوش و کتک با سیم برق بگیر تا هرچی بعد شرایط زندگی جای که ما هستیم و سن کم خواهرم و ترس از این ادم خواهرم رو مجبور کرده که باهاش زندگی کنه الان خواهرم دوتا بچه داره یکی ۱۴ سالع یکی ده ساله بعد بعد خواهرم برای درس خوندن اومده خونه بابام و این ادم کلا روانی شده همش پیام میده بیای تکلیفت رو روشن میکنم و اینا بعد با ما ینی خانواده همسرشم بشدت بده ینی این ادم اینطوری که فک میکنه ما میرین پیش دعا نویس برای زندگیش دعا و طلسم انجام میدیم ینی تا این حد کوته فکر بعد میگه شما باید کلا غلام حلقه به گوش من باشین اگه که نه من با هیچکدومتون رفت آمد نمیکنم خواهرتون هم باید با خانواده اش قطع رابطه کنه خلاصه هرچی از این ادم بی عرضه بگم کم گفتم یبارم جلو خودمون برای خواهرم چاقو کشید دیگه وقت های که ما نیستیم بماند 

خلاصه الان خواهرم‌میخاد ازش طلاق بگیره ولی دوتا مشکل داره

یکی اینکه این شوهر خواهرم یه آدم روانی بخدا خواهرم‌میگه اگه آدم سالمی بود بچه ها رو میزاشتم میرفتم ولی میدونی یه آدم بشدت دو قطبی که وقتی عصبانی بچه ها رو اذیت میکنه از تمیز کردن حیاط تو گرما سرما بگیر تا دستشویی تمیز کردن و حتی وقتی خواهرم‌نباشه به تغذیه اشون هم رسیدگی نمیکنه خواهرم‌نمیخاد بچه هاش رو بزاره بر این آدم

دوم هم وضعیت مالی خانوادمون که این زیاد مهم نیست میتونیم حل کنیم ولی کلا خواهرم مونده چکار کنه تا الانم بخاطر بچه هاش طاقت آورده

و یکی هم اینکه این آدم خیلی ادم آشغالیه راحت خواهرم رو طلاق نمیده و جای که مت هستیم هنوز طلاق زیاد جا نیفتاده این آدم بشدت شکاکی هستش ولی برای اینکه حق به جانب باشه هر دروغی میگه که خداروشکر هیچکس حرف رو باور نمیکنه ولی دفعه قبل پیش عموم و دایم آبرومون رو برد چیز های خیلی بدی از خانواده امون الکی میره مگه

ینی خواهرم بیشتر از آبرو خوانواده امون میترسه هرچند که همیشه میشناسش ولی انگار خواهرم یه ترس نهفته  ازش داره که از همین پرسه طلاق میترسه

دوم هم وضعیت مالی خانوادمون که این زیاد مهم نیست میتونیم حل کنیم ولی کلا خواهرم مونده چکار کنه تا ال ...

بهش بگو اصلأ نترسه 

همیشه یه مشت حرف پست و بی ارزش مردم شنیدن اونم واس یندت کوتاهی بهتره از عمر با خون جیگر زندگی کردن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونا حضانت بچه ها رو بگیره . به دلیل عدم تعادل روانی راحت حضانت بچه ها رو بهش میدن . البنه اگه کسی رو داشته باشه بتونه تامینش کنه

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

برید پیش دکتر اعصاب روان دارو میده بریزع توی غذاش اروم میشه به خداااا یکی از عزیزانم شوهرم نمیزاشت نفس بکشه با شلنگ گاز رو داغ میکرد میزد روی کمرش جای همه ی شلنگا مونده روی کمرش رفت دکتر اعصاب روان دارو داد میرخت توی غذاش میخورد شده بود اروم اروم

بهش بگو اصلأ نترسه  همیشه یه مشت حرف پست و بی ارزش مردم شنیدن اونم واس یندت کوتاهی بهتره از عم ...

اخه میترسه بچه ها رو بهش نده کارمند دولته جلو دیگران یجور مگه تو خانواده اشون باشی که بدونی چه جونوریه بخدا یبار خواهرشو زیر فوش گرفته بود

دوم هم وضعیت مالی خانوادمون که این زیاد مهم نیست میتونیم حل کنیم ولی کلا خواهرم مونده چکار کنه تا ال ...

با موندن با این مرد نه تنها زندگی خودش رو تباه کرده بلکه بچه های خودش هم داغون میکنه . حرف مردم فوش تا یه سال نیش داره و خریدار داره بعدش سرد میشن . 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
برید پیش دکتر اعصاب روان دارو میده بریزع توی غذاش اروم میشه به خداااا یکی از عزیزانم شوهرم نمیزاشت ن ...

اخه عزیزم عمرش تموم شد این آدم نشده بخدا تمام راه رو رفته ولی این آدم بشو نیست دکترم نمیره میگه من چیزیم نیست

اخه عزیزم عمرش تموم شد این آدم نشده بخدا تمام راه رو رفته ولی این آدم بشو نیست دکترم نمیره میگه من چ ...

شما بجای اون وقت انلایین بگیریید هرچی که گفتی بگو به دکتر دارو میده به دکترم بگید که نمیره دکتر

با موندن با این مرد نه تنها زندگی خودش رو تباه کرده بلکه بچه های خودش هم داغون میکنه . حرف مردم فوش ...

بیشتر بخاطر بچه هاشه دوست نداره پیش این ادم بمونن ولی میدونه بچه ها رو بهش نمیده حتی میگفت میرم با بچه ها یه مدت یجا دیگه زندگی میکنم حتی اگه قانونی نباشه

ما هر چی بگیم نه میاری . مونده فقط نقشه ی قتلش رو بکشیم بلکه رضایت بدی😐