2777
2789

من چند روز دیگه عروسیمه

از اول بگم

از نظر ظاهری و شغلی و تحصیلات و مالی و خانوادگی خیلی خیلی خیلی از نامزدم بهترم

قبل اون هر کی می اومد خواستگاریم تجربه رابطه ج‌ن‌سی رو داشته بود منم چون چند سال فقط مشغول یادگرفتن مهارت و نوشتن مقاله بودم هیچوقت با هیچ پسری رابطه نداشتم فقط در حد یه هفته بعد خواستگاری،که وقتی متوجه میشدم رابطه داشتن از چشمم می‌افتادن

شوهرم خیلی پاک بود اونقدر که همه دوستام امتحانش کردن و نتونستم ازش آتو بگیرن

چون از همسرم خیلی سرتر بودم خودشو خونوادش خیلی تلاش می کردن

چند ماه پیش عقد کردم مهریم رو ۴۰۰ سکه تعیین کرد چون دلم می‌خواست

نامزدم انقدر خوشحال بود و ذوق داشت واسم همه اطرافیانم حسودی میکردن بابت انتخابم....

اون از گیلانه من از مازندران

دو ماه یه بار همو میبینیم

یه بار اتفاقی گوشیشو دیدم

چتشو با یه زن دیدم

صدبار خوندم باورم نمیشد این نامزد منه که این همه از تعهد و نجیب بودن حرف میزد😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو پیام هاشون متوجه شدم اون زنه متاهله و قبل اون به برادر شوهرم بارها پیام داده بود، با شوهرش یه دعوای سوری راه انداخته بود که بیاد محل کار برادرشوهرم که اونم متاهله

میگی از هر نظر ازش سرتری بعد خط اخر گفتی اطرافیا حسودی میکنن به انتخابم🤔

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بعد که شوهرم اونو دید گفته بود همه تو رو به زن ... میشناسن بخاطر پول اینکارو نکن بیا من بگیرمت زنمو طلاق بدم

درحالی که اون زنه ۵۴ سالشه و از زن خرابا بود که قبلا شغلش همین بوده و تو شهرشون همه میشناسنش

بعد شوهرم نوشته بود معاشقه با تو خیلی بهم چسبید معاشقه با نامزدم (یعنی من🥺) رو دوست ندارم

برای پیدا کردن کار درست حسابی برای همسرم یه صلوات لطف کنید . 

ختم سوره ی یوسف برای پیدا کردن بخون ( تو گوگل هست سرچ کن) 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز قمر در عقرب باسه 

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط واجب ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه ( در هر ماه رو هم ۴_۵ روزه) 

کلا کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در ایام قمر در عقرب نباشه + ختم ها و چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه " از روز دوم مهم نیست روز قمر در عقرب باشه 

روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن هم ایام نحس هست و شدت نحوست اون روز حتی از ایام قمر در عقرب هم بیشتره و به همبن خاطره که نماز آیات واجب سده تا نحوست اون روز با عبادت و سجده خنثی بشه 

میگی از هر نظر ازش سرتری بعد خط اخر گفتی اطرافیا حسودی میکنن به انتخابم🤔

اره چون خیلی دوسم داشت همه پولشو واسم خرج میکرد بهم توجه میکرد همیشه ازم تعریف میکردم جلو همه میگفت باعث افتخارمه که تو زنمی😭

بعد که شوهرم اونو دید گفته بود همه تو رو به زن ... میشناسن بخاطر پول اینکارو نکن بیا من بگیرمت زنمو ...

عزیزم هنوز که عروسی نگرفتی جداشو مرد خائن که تو اوج زیبایی تو رو کنار بزاره فردا که بچه دارشدی و هیکلت به هم ریخت بدتر میکنه

وای خدا قطعا جداشو قطعا قطعا قطعا

خیلی ازم خواهش کرد التماس کرد خونواده شوهرم التماسم کردن چند ماهه هر شب کارم گریه و دعواست

تازگی که یه کم آروم شدم دیدم باز اسم یه زن خراب دیگه رو سرچ کرده😭