2777
2789
عنوان

عاشق مرد متاهل شدن

1287 بازدید | 65 پست

بچه ها من یه دوستی دارم چند ساله با یه آقایی ارتباط داره که اقاعه متاهله و میشناسم که با خانمش ارتباط خوبی ندارن و یجورایی به زور همو تحمل میکنن

از طرفی این دوتا بدجور همو دوست دارن دوستم خیلی عذاب وجدان داره ولی میگه نمیتونم ازش دل بکنم اینم بگم رابطه شون تا جایی که میدونم صرفا عاطفیه

من خیلی دوست دارم کمکش کنم فراموشش کنه ولی نمیدونم چکار کنم دلم براش میسوزه

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱

دوستت خودت نیستی؟ 

به خرابا دوست نگین اگه ادم خوبی بودین باید دورش خط قرمز سهله خط مشکی میکشیدی

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خاک توو سر دوستت دوم تف توو صورت اون مرتیکه 

مگه میشه مردی زنشو دوست نداشته باشه و باهاش زندگی کنه؟

دوستت داره خودشو گول میزنه ک مردِ خرش کنه

ی درصد اگ زنشو دوست نداشت تا حالا هزاربار قهر و طلاق داشتن

دوستت خودت نیستی؟  به خرابا دوست نگین اگه ادم خوبی بودین باید دورش خط قرمز سهله خط مشکی میکشید ...

منم همین حس رو دارم

ان شاءالله که خودش نباشه😐

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

اون آقا غلط کرده، ۹۹ درصدشون پاش بیفته حاضر نیستن زنشون را طلاق بدن با اینکه الکی میگن زنهاشون بد هستن فقط یکی را میخوان که بدون قبول مسئولیت نیازشون را برطرف کنه.

دوستتون هم ...

.                                                                  

همو دوست دارن 🤔🤔🤔🤔

این اسمش دوست داشتن نیست بخدا اسمش خیانتتتتت بزرگه.... دلم واسع زنش میسوزه شما خبر دارین اون خانمه نمیدونه 

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
منم همین حس رو دارم ان شاءالله که خودش نباشه😐

انشالله 

هرچند اصلا دوستی با همچین ادم لجنی هم جای سوال فراوان داره

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

دوستت خودت نیستی؟  به خرابا دوست نگین اگه ادم خوبی بودین باید دورش خط قرمز سهله خط مشکی میکشید ...

😂😂عاشقتم فقط چطوری به این نتیجه رسیدی که منم

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱