2777
2789

اره

من تا حالا باشگاه نرفتم 

پارسال تو سه هفته چهار کیلو کم کردم ب اندازه ۵۰۰ کیلو کالری ورزش میکردم 

کالری شماری هم میکردم

چند وقت پیشم شروع کردم حدود ی هفته باز با ۵۰۰ کیلو کالری سوختن و ۱۰۰۰ تا مصرف نکردن

تو ی هفته ی کیلو و نیم کم کردم

وزنم ۷۱/۵ بود شدم ۶۹/۵ ولی خودم ۷۰ در نظرش گرفتم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

من خودم یه مدت طولانی میرفتم باشگاه دیگه یه کم که برام عادت شد و حرکات رو یاد گرفتم خودم تو خونه ورزش کردم ولی قبلش برنامه نصب کرم نتیجه زیادی نگرفتن البته زیاد پایبند نبودم بهش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من از برنامه کالری شماری استفاده کردم و ۳ کیلو کم کردم اسم برنامش بشقابه  زیاد وقت ورزش نداشتم ولی در هفته ۴ روز میرفتم پیاده روی با برنامه گام شمار ۵۰۰ کالری میسوزوندم  ۲ روز در هفته هم ورزش های برنامه گام شمار رو انجام میدادم واقعا عالی بود وزنم ۶۵ شد ۶۲ 

شما چند کیلو هستید و هدفتون چه.وزنیه؟

فیزیوتراپیست هستم ..سوالی داشتید بپرسید حوصله تایپ زیاد ندارم😁
بدون کالری شماری وبا برنامه ورزش تنها شدنی هس ؟

اره ولی بازم نباید پرخوری باشه 

هیچ چیز غیر ممکن نیست من خودم این سری ب اندازه سری قبل ب خودم فشار نیاوردم چون سری قبل فقط ناهار و شام اونم در حد ی بچه ی دو سه سالع میخوردم(ابجیم هش سالشه غذای خیلی بیشتر بود برا این میگم)ولی الان غذامو تغییر ندادم صبحونه و میان وعده هم میخوردم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

سلام عزیزم من از برنامه کالری شماری استفاده کردم و ۳ کیلو کم کردم اسم برنامش بشقابه  زیاد وقت و ...

۳۰ کیلو اضافه وزن

حوصله باشگاه ودکتر تغذیه وبرنامه کالری شماری ندارم

اما جدیدا انگیزه پیدا کردم برای برنامه ورزشی گوشی مردد هستممیترسم تلاش کنم ونتیجه نده