2777
2789
عنوان

بیشعوری تا چه حد اخه...

126 بازدید | 12 پست

میرین مراسمی مثل بله برون با کفشای بیرونتون نیاید رو فرش ممکنه صاحبخونه نماز بخونه شربت نریزید رو فرش شاید صاحب خونه توان شستن فرش نداشته باشه چیزی بهتون تعارف میکنن میخورید میان اشغالا بگیرن قیافه نگیرید میرید دستشویی اب بریزید سرجاتون 

«با انجام ندادن اینکار هرچقدر پولدار باشید اما بازم شعور و شخصیت خودتون میارید پایین پس انجام بدید»

زمان ثابت کرده همتونو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا یه بنده خدایی بله برون ما با کقش بیرون اومد تو. نزدیک بود سکته کنم مگه خونه ما سالنه مثلا میخ ...

به این نمیگن با کلاس بازی این ته بیشعوریه 

زمان ثابت کرده همتونو...
خب مهمون دعوت نکن نمیتونی بگی شعور داشته باشین بهشون که بیشعورن

بله برون اونم از سمت داماد من که نمیتونم بگم نیار کسی رو باید شعور داشته باشن محترمانه گفتیم کفش در بیارین نماز میخونیم درش میاره نه که همینطور میره تو تازه با همون کفشا میرن دستشویی میان رو فرش

زمان ثابت کرده همتونو...
نه خب اسی هم چیزی نگفته بهشون ولی اینجا تو سایت میگه که شعور داشته باشن اینجوری نرن رو فرش ملت

والله مادرم رفت دم در گفت در بیارین محل ندادن

زمان ثابت کرده همتونو...
والله مادرم رفت دم در گفت در بیارین محل ندادن

وای آره درکت میکنم ما تازه مراسم عزا داشتیم بچه هاشون با کفش اومدن بودن گند زدن به فرشا، تازه چقدر نوشابه و غذا ریختن رو فرش اصلا حال روزمون رو درک نکردن فقط اومده بودن بخورن و برن 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
وای آره درکت میکنم ما تازه مراسم عزا داشتیم بچه هاشون با کفش اومدن بودن گند زدن به فرشا، تازه چقدر ن ...

این مشکلو ماهم پارسال تو اردیبهشت ماه داشتیم حتی بدتر خودشون گِل کاری کرده بودن (البته خونه ما نبود اما عصابمون خورد شد)همونایی که خونه در اختیارمون گذاشتن قسم خوردن بعد مراسم فرش شستن گِل اب میداد بیرون 

(من به نحوی صاحب عزا بودم صاحب عزا اصلی همینی بود که باعث شد خونه ما هم به فنا بره تو هردو مراسم هم نموند کمک کنه رفت بعد مراسم)

زمان ثابت کرده همتونو...
این مشکلو ماهم پارسال تو اردیبهشت ماه داشتیم حتی بدتر خودشون گِل کاری کرده بودن (البته خونه ما نبود ...

ولی خوبه که آدم تاپیک بزنه اونایی که اینکارو میکنن ببینن و بفهمن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
ولی خوبه که آدم تاپیک بزنه اونایی که اینکارو میکنن ببینن و بفهمن

البته اگه بفهمن یه سریا هستن اینکار میکنن به ادم میپرن جای اینکه خودشون اصلاح کنن نمیگن همونطور که ما دوست نداریم خونمون اینطور کثیف بشه اون میزبان هم دوست نداره خونش کثیف بشه

زمان ثابت کرده همتونو...