2777
2789

مشکل ریه داره و بخاطر همین بردنش تهران بستری کردن ۴۰روزه تو آی سی یو یا سی سی یوعه ،یه هفته هم اینجا بستری شد ولی نرفتم دیدنش الان دلم میسوزه ک چرا نرفتم عیادتش ،بنظرتون باید میرفتم یا نه،اخه خودشون منو پس زدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل ریه داره و بخاطر همین بردنش تهران بستری کردن ۴۰روزه تو آی سی یو یا سی سی یوعه ،یه هفته هم اینجا ...

بله حتما باید میرفتی 

متاسفانه اکه براش اتفاقی بیوفته  دیگه ولت نمیکنن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
شاید، چون زخم نخوردی . آن شالله هم هیچ وقت نبینی. ما جای دیگران نبودیم ک ببینیم چ کشیدن.

من مادرشوهرم خیلی ظلم کرده بهم داداشم بهم تجاوز کردا بود مجرد که بودم 

از دستت شوهرم. از بس کتک خوردم ی جای سالم ندارم 

ولی قرار نیست دعا کنم ی نفر بمیره 

من فقط سپردم ب خدا که کارماشون رو پس بدن

20 سال هست خواهرم کتک میخوره.مادر کثافتش نشسته زیر گوشش دامادمون هم شدیدا دهن بین مادرشه.خدا ازشون نگذره جای صافی توی بدن خواهرم نمونده.شرایط طلاق نداره دخترش دم بخته از همون بچگی میگه روز طلاق تو بدابر است با خودکشی من.خواهرم بخاطر دووتا بچه هاش مونده.کاش مادرش زودتر بمیره

من مادرشوهرم خیلی ظلم کرده بهم داداشم بهم تجاوز کردا بود مجرد که بودم  از دستت شوهرم. از بس کت ...

تو یه قدیسه هستی.

اما همه مثل هم نیستن.

راستی بعضی ها بمیرن براشون خیلی هم بهتره، کمتر ظلم می کنند و کمتر گناه می کنند.

برو دیدنش و حلالش کن . شاید منتظرته که جون نمیده . شایدم خوب بشه وقتی بری بالا سرش . اگه خانواده ش د ...

مشکل اینجاس که خیلی فاصله داریم باهاش ۷ساعت باید با ماشین بری ،برا همین نتونستم برم ،حقیقتن دلم میخاد ولی نمیتونمم حلالش کنم خیلی بهم بدی کرده