2777
2789
عنوان

لطفا بیایین

349 بازدید | 61 پست

سلام خواهری ها میشه یه لطفی کنید در حق من؟

ختم قرآن داشتم ۵ جز خواندم میشه کمکم کنید بقیه جز هارو بخونید؟ 🙂 آنقدر چله دارم که نمیرسم تا جمعه قرآنو ختم 😞

خواهش میکنم اگه در توانتان هست بخونید منم براتون ۱۰۰ تا صلوات و یک آیت الکرسی میخونم 🙏❤

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم فقط تافرداوقت داری؟

سلام تا  جمعه آینده 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

نمیتونم قول بدم یک جزکامل بخونم چون خودمم ختم قرآن وصلوات وکلللللی چله وذکربرداشتم اما بذارنگاه کنم ببینم چندتاسوره های آخرمیتونم بخونم بهت میگم

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

نمیتونم قول بدم یک جزکامل بخونم چون خودمم ختم قرآن وصلوات وکلللللی چله وذکربرداشتم اما بذارنگاه کنم ...

ممنونم ازت