۱۳۸۴۱۴۰۳ مدیر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 677 عنوان کنکورم نتیجه افتضاح شد ( عکس کارنامه ) | مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 19 پست الان این تراز زیر ۶۰۰۰ میده؟ 1403/03/17 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۸۴۱۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 677 بببینید من مشاورم بهم گفت کنکور اصلی، کنکور تیره نه اردیبهشت برای کنکور تیر بخونید اون ترازای بهتر د ... من هیچی بلد نیستم بلدم باشم غلط میزنم
سطحبالا عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 931 امیدوارم تلاش های همتون جواب بده لطفاً ناامید نشید امتحاناتون رو خوب بدید کنکور تیر هم هست 🌹💐منتظر تاپیک های موفقیت تون هستم 🌻☘️
پلنگ_نچرالتون عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 304 من هیچی بلد نیستم بلدم باشم غلط میزنم انقدر به خودت تلقین نکن بشین فقط بچسب به زیست تو این مدت سعی کن کتابو قورت بدی روتین شبانه برا خودت بذار مثلا هر شب نیم ساعت تست آزمونی زیست بزن اولاش درصدا ب شدت پایینه نباید ناامید شی کم کم میاد بالا و نتیجه میبینی ما معنی صبریم، که ایوب نداند..!
۱۳۸۴۱۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 677 انقدر به خودت تلقین نکن بشین فقط بچسب به زیست تو این مدت سعی کن کتابو قورت بدی روتین شبانه برا خودت ... به زیست و شیمی چسبیده بودم چه شدن کمترین درصدم فیزیک و ریاضیو ول کرده بودم
پلنگ_نچرالتون عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 304 به زیست و شیمی چسبیده بودم چه شدن کمترین درصدم فیزیک و ریاضیو ول کرده بودم عجب اشکال نداره عزیزم فک کن اصلا کنکور ندادی کنکور اصلی تیره برو برای اون بخون موفق باشی:) ما معنی صبریم، که ایوب نداند..!