2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید

72 بازدید | 10 پست

می‌خوام قوی باشم در برابر پانیک استرس من چند وقتیه ک  همش ی فکری اذیتم می‌کنه میترسونه منو کاری هم از دستم بر نمیاد انگار مغزم بهش عادت کرده هم صبح ک میشه چشم باز میکنم تا شب این بهم استرس میده چیکار کنم ک از سرم بیوفته اونم اینه ک همش میگه چرا ت دید جدا داری ت تنهایی ی حس غریب بهم میده ی حس ترس چیکار کنم اگر شما این طوری بودین چیکار میکردین؟ خب آدما دید جدا دارن همه ولی نمیدونم چرا مغزم گارد گرفته نسبت ب این موضوع ک هی میگه تو تنهایی کسی از چشمای تو دنیا رو نمی‌بینه وناخوذاگاه تمام تنم استرس میگیره خیلی بده حسش می‌خوام مبارزه کنم اما چطوری هر طور هم بگید خواستم ذهنم قانع کنم نشده الان چند هفته گذشته و من همش این طوریم باردارم هستم دارو نمی‌خوام بخورم 

واسه بارداریه نگران نباش درست میشه

واقعا 🥲 ت بارداری این طوری شدم دعام کن خیلی دارم عذاب میکشم کسی بوده ت بارداری همچین افکار چرتی داشته باشه ؟ همه ب فکر بچشونن من چرا این طوریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کاملاً درکت می‌کنم، این حس که انگار ذهنت یه فکر خاص رو ول نمی‌کنه خیلی آزاردهنده‌ست، مخصوصاً وقتی بارداری و بدنت هم حساس‌تره. اما بدون این فقط یه فکر تکراری و بی‌خطره، نه واقعیت. مغز وقتی مضطرب میشه، گیر می‌کنه روی یه موضوع تا احساس کنترل پیدا کنه.

هر بار که این فکر میاد، بهش نگو "نه نیا"، فقط با آرامش بگو:

«سلام فکر... من می‌دونم داری میای چون می‌خوای منو محافظت کنی، ولی نیازی نیست.»

و بعد حواستو ببری سمت نفس‌هات — چند نفس عمیق بکش، مثلاً ۴ ثانیه دم، ۴ ثانیه نگه دار، ۴ ثانیه بازدم.

یه چیز دیگه: تمرکزت رو ببر سمت کارای واقعی و حسی — لمس یه چیزی، بوی یه عطر، گوش دادن به یه آهنگ آروم. این کارا کمک می‌کنن مغز از دایره‌ی فکر بیاد بیرون.

قول می‌دم این حالت موندگار نیست، فقط یه دوره‌ست و با مهربونی با خودت گذر م

ی‌کنه 💗

واقعا 🥲 ت بارداری این طوری شدم دعام کن خیلی دارم عذاب میکشم کسی بوده ت بارداری همچین افکار چرتی داش ...

اشکال ندارن اصلا نگران نباش به فکر بچت باش اروم باش سعی کن خودتو به کاری مشغول و سرگرم کنی 

عزیزم کاملاً درکت می‌کنم، این حس که انگار ذهنت یه فکر خاص رو ول نمی‌کنه خیلی آزاردهنده‌ست، مخصوصاً و ...

ممنونم گلم ولی من میمیرم زنده میشم خیلی حس بدی بهم میده این فکر خودمو تنها میبینم دعا کن خوب بشم 

ممنونم گلم ولی من میمیرم زنده میشم خیلی حس بدی بهم میده این فکر خودمو تنها میبینم دعا کن خوب بشم

ایشالا خوب میشی خیلی خیلی زود نگران نباش واست دعا میکنم هرچی زودتر خوب بشی