2777
2789
عنوان

میخوام سرآشپز رستوران شم

242 بازدید | 11 پست

سلام من ۱۸ سالمه و رشتم تجربیه ولی به رشتم هیچ علاقه ای ندارمو دوست دارم برم دنبال علاقم چون آدم وقتی بره دنبال علاقه و رویاش موفق میشه رویای منم سر اشپزشدن هست چجوری میتونم سر آشپز بشم چه کلاسایی باید برم میشه لطفا کمکم کنین هیچ اطلاعاتی ازش ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم 

منم اطلاع ندارم

ولی خواستم بگم آفرین بهت که راهتو میخوای پیدا کنی ادامه بده و اول راهم راحت ناامید نشو 😍❤

ان‌شاالله موفق شدی مارم یادت نره😁😁

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

سلام گلم  منم اطلاع ندارم  ولی خواستم بگم آفرین بهت که راهتو میخوای پیدا کنی ادامه بده و ...

البته فعلا دارم اطلاعات میگیرم خانوادم دوست دارن برم فرهنگیان ولی من علاقه ندارم و نمیخوام برم انشاءالله بتونم راضیشون کنم ولی فعلا نمیدونم چجوری باید برم چون اطلاعات ندارم

البته فعلا دارم اطلاعات میگیرم خانوادم دوست دارن برم فرهنگیان ولی من علاقه ندارم و نمیخوام برم انشاء ...

اطلاعات از تجربه بدست میاد 

اولش ممکنه کلی ضرر کنی .. فکرکنی تباه شدی ، خودتو گم کنی و ... 

اما اگر کنار نکشی و پوست کلفت باشی یه روزس خودت به بقیه توی این راه کمک میکنی

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

ممنونم از انرژی مثبتت ❤

فدا گلم 

اینی که بهت گفتم تجربه یه خانمی بود برای کارآفرینی توی تولید لباس خیلی به دلم نشست حرفش چون دقیقا همینه ❤