2777
2789

خانوما من بچم ۱سال ۳ماهشه از شیر گرفتمش خودم خیلی لاغرم ۵۰کیلوام بجمم همش میخورد شیرم هیچ فایده ای نداشت تپل ک نمبشد فقط من روز ب روز لاغر تر میشدم بخدا همش ۱۹سالمه ولی خیلی لاغر شکست خورده شدم دوست نداشتم دیگ شیر بدم ب حاش شیرخشک ک کمکی میدادم دیگ تصمیم گرفتم کلا بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش ب همسدم گفتم بچه از شیر میگیرم گفت هرکاری دوست داری بکن فکر کرد جدی نمیگم منم از شیر گرفتم فرداش دعوا ک چرا گرفتی باید تا ۲سال شیر بدی بایدددد همش باید تاکید داشت منم گفتم شیر من میدم منم تصمیم میگیرم ولی میگفت باید با منم مشورت میکردی من بهش گفته بودم جدی نگرفته بود گفت اره فکر کردی بچه از شی. بگیری چاق میشی 

نباید از شیر میگرفتی اصلا درکم نکرد ک دیگ توان شیر دادن ندارم گفتم ۱سال ب شیر مامانش ۱سالم ب پول باباش شیر بخوره خیلی حرصم گرفته بحث کردیم کلی گریه کردم ک درکم نکرد فقط میخواست مجبورم کنه شبم امد گفت شی خشک نگرفتم دلم شکست کلی گریه کردم بهو عین اسکولا شیر خشکی ک پشت در قایم کرده بود اورد 

خب گل خودت دکتر خوب برو تقویتی و مکمل قوی بخور  غذاهای خوب و سالم بخور که هم تقویت شی هم به بچ ...

رفتم ولی اصلا وزن نگرفتم خودم دیگ حالم از شیر دادن بهم میخوره برعکس اکثر مامانا من شیر دادن دوست ندارمم

رفتم ولی اصلا وزن نگرفتم خودم دیگ حالم از شیر دادن بهم میخوره برعکس اکثر مامانا من شیر دادن دوست ندا ...

اینکه از شیر دادن بدت میاد گل باید بری مشاوره یا پیش یه روانشناس. بار ذهنی داره 

اما اگر بخاطر بدنت هست بنظرم مکمل قوی و یه رژیم غذایی عالی و پر از مواد مغذی شروع کن و اصلا غذاهای ناسالم ، فست فود و چرب و پر ادویه نخور