2777
2789

خانوما من بچم ۱سال ۳ماهشه از شیر گرفتمش خودم خیلی لاغرم ۵۰کیلوام بجمم همش میخورد شیرم هیچ فایده ای نداشت تپل ک نمبشد فقط من روز ب روز لاغر تر میشدم بخدا همش ۱۹سالمه ولی خیلی لاغر شکست خورده شدم دوست نداشتم دیگ شیر بدم ب حاش شیرخشک ک کمکی میدادم دیگ تصمیم گرفتم کلا بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربسیار خوبی کردی 

بچه مادر سالم رو حالا حالا لازم داره

ضمن اینکه به شوهرت بگو اگه میخاد بچه شیر مادر بخوره 

یخچالو پر کنه از گوشت وماهی وتمام مواد غذایی ها

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

اشکال ندارد منم به هردو بچه هام ۱.۵ سال شیر دادم از بس مک مکو بودن دائم س ی ن ه دهنشون بود انگار پستونکه، از دکترم پرسیدم گفت اصل کار همون ۶ ماه اول هست که شیر تنها می خورند بعد دیگه غذا الویته، فقط آب بهش زیاد بده الان عطشش زیاده هوام گرمه

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂

بگو این مسئله به تو مربوط نمیشه

برای اینکه میخاد شیر خشک نخره باهات دعوا کرده

بچه ی من مدام گریه میکردم جایی که بردم متخصص نوزادان ۳ ماهه بود گفت بچت با شیر مادر سیر نمیشه از امشب شیر خشک شروع کن  منم شیر خشک دادم دیگه شیر خودمم نخورد مرتب وزن میگرفت گریه‌اش هم کمتر شد...مگه شیر خشک چه اشکالی داره....بگو حالا تو شدی مادر،منم شدم نامادری

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....