2777
2789
عنوان

با این چیزا حامله میشم؟

614 بازدید | 21 پست

اصلا داخل بدن من ارضا نشد شوهرم 

معذرت میخوام فقط قبل از ارضا شدن چند بار کاندوم دراومد😑 اونم سریع گذاشت سرجاش و هیچ مایعی تو کاندوم نبود

و اینکه من حدود ۳ روز بود قرص ضدبارداری مصرف میکردم  

با این شرایط احتمال بارداری هس؟ بچه ها نباید باردار بشم خیلی شرایط سختی دارم

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

خب عزیزم اگه مایعی نباشه که باردار نمیشی

میدونی از چی میترسم؟ از اینکه نکنه پیشابش رفته باشه داخل بدنم😑 وسواس گرفتم بخدا 

از بس میترسم از بچه 

غیر ممکنه عزیزم اون قرص هاروهم نخور ضرر داره

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
میشه احتمالش کمه

😑😑😑 خدا مرگم بده 

اخه روز پنجم پریودی بودم هنوز خونریزی داشتم به طور خیلی خیلی کم تو پنجره باروری هم نبودم

غیر ممکنه عزیزم اون قرص هاروهم نخور ضرر داره

سر یک درصد احتمال بارداریم کل زار و زندگیم بهم میریزه اخه 

بدنم بهم ریخته واقعا ولی از ترسم هر کاری میکنم که بچه دار نشم