حالا بزار نتایج هم بیاد ...ولی اگه خواستی دوباره کنکور بدی روی درس هایی که انسانی ها نمیتونن بزنن و یا تجربی هایی که میان انسانی از پسش برنمیان بیشتر کار کن مثلا عربی فارسی فلسفه و ریاضی اینارو بچه ها نمیتونن خیلی بزنن من هم پارسال کنکور دادم پشت کنکور بودم و این ها کسی نمیتوانست بزنه خصوصا تجربی هایی که اومده بودن انسانی نمیتونستن فلسفه بخونن البته ریاضیشون خوب بود امسال انگاری یکم کنکور عوض شده بنابراین تو کتاب هایی که بقیه نمیتونن برن سمتشون رو بیشتر بخون درس هایی که ضریب بسیار بالایی نسبت به بقیه دارن رو بیشتر بخون درسی رو حذف نکن و همه درس هارو بخون و فقط و فقط هم گیرنده به یک کتاب مثلا چون ریاضیت خوبه همه کتاب هارو به خاطر ریاضی دور نریز دختر دایی من اینکارو کرد و فقط ریاضی خوند و ریاضی رو خیلی سخت طرح کرده بودن و هیچی نیوورد و اینکه منابع خیلی مهمه اینکه از چه منابعی به چه شیوه ای میخونی خیلی مهمه مشاورت هم مهمه بعضی مشاورا نیاز دارن خودشون مشاوره بشن و الکی با آینده کنکوری بچه ها بازی میکنن یه مشاور خوب و کاربلد و متعهد پیدا کن و از همین حالا شروع کن تا ان شاللله موفق بشی من هم دوسه سال پشت کنکور موندم چون مادرم و پدرم دوست داشتن معلم بشم من علاقه نداشتم بهش اما به خاطر اونا میخوندم و دوبار پشت سرهم فرهنگیان آوردم اما دعوت به مصاحبه نشدم البته رتبم هم خوب نشد اما تو شهرمون که منطقه سه هست تا چهل هزار قبولی فرهنگیان داشتن من هم شانسش رو داشتم اما قبول نشدم و الان اومدم رشته مورد علاقمو دارم میخونم اما دانشگاه مورد علاقم نیستم رشته ای که میخاستم دانشگاه های دولتی واسه اون سال جذب نداشتن مجبور شدم برم آزاد درس بخونم برم دنبال علاقم