2777
2789
عنوان

برم ب مادر شوهرم بگم یا نه ؟

478 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها

دو هفته پیش خواهر شوهرام و جاری و مادر شوهرم همه قرار گذاشته بودن هرکی برا خودش جوجه اماده کنه برن باغه خواهرشوهرم...هیچکس به ما نگفت شمام بیاین ساعت یک ظهر زنگ زدن گفتن میخایم سفره بندازیم بیاین ما هم گفتم خب از قبل خبر ندادین بما که بیایم و ما نمیایم بعد گفتن اخه یهویی شد😳....

گذشت و دیروز من بچم و گذاشتم پیش شوهرم رفتم بیرون یه کار مهم داشتم یهو ساعت ۴ خواهر شوهرم زنگ زد گفت کجایی ما اومدیم همگی خونتون گفتم بیرونم کار دارم دیر میام گفت اشکال نداره کارتو انجام بده ما می‌مونیم تا بیای امشب میخایم شام خونتون باشیم خودمونم شام پختیم آوردیم 😐

خلاصه قید کارم و زدم با اعصاب داغون اومدم تو خونه ی بهم ریخته و شروع کردم تمیز کنم و خلاصه موندن شام خوردن رفتن شوهرمم بیشتر از خودم عصبی بود از دستشون 

حالا بنظرتون برم به مادر شوهرم بگم دخترات وقتی میخان برن باغ تعارف نمیکنن اما دیروز سرزده پاشدن اومدن من خونم بهم ریخته بوده خجالت کشیدم؟بیرونم کار داشتم کنسل کردم؟؟اینم بگم مادرشوهرم نیومد دیشب چون جاریم نبود اینم جایی که جاریم نباشه نمیره منم زیاد با جاری رفت و اومد نداریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا بنظرتون برم به مادر شوهرم بگم دخترات وقتی میخان برن باغ تعارف نمیکنن اما دیروز سرزده پاشدن اومد ...

خب با این اوصاف پشت دختراش در میاد 

بهتره همسرت بهشون بگه دیگه چنین کاری نکنن.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

تو نگو بزار شوهرت بگه

با مادرش حرف بزنه بگه شاید من آمادگی دعوت مهمون نداشته باشم لطفا با خواهرام صحبت کن دیگه از این کارا نکنن من خودم هروقت بتونم دعوت میکنم ب همین راحتی

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

نه جالب نیست گفتنش اونا که اومده بودن و خونت رو اونطوری دیده بودن تو هم به کارت میرسیدی بعد برمیگشتی خونه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔