2777
2789
عنوان

برم ب مادر شوهرم بگم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 32 پست
باغو نگو،اما بگو زشته ادم یهو سرزده بره خونه کسی و بااینکه من گفتم خونه نیستم   بذار ب گوششون ب ...

اره همینو میگم...خدایی هم خجالت کشیدم چون خونه خیلی مرتب نبود هم اینکه کارم واجب بود مجبور شدم کنسل کنم برگردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه اونا بی خبر اومدن و خیلی کار زشتی کردن منکرش نمیشم .خیلی محترمانه بهشون بگو .

ولی  در رابطه با اینکه بهت نگفتن بیرون  چیزی ب روشون نیار چون ک بگی از دفعه های بعد میگن‌به فلانی بگین یه وقت ناراحت نشه و ....

ب نظرم ارزش این بیشتره ک خودشون بخوان بگن بری ن اینکه از ترس اینکه تو ناراحت نشی بهت بگن 

ن همچین فکری نمیکنن اخه ما اونقدر دست و بالمون تنگ نیس 

پس چرا نمیخواد از غذای شما بخورن؟ 

یه بار دعوتشون کن بیان سنگ تموم بذار که اینجوری غذا دست نگیرن و بیان

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اگه همین یه بار بوده میتونید چشم پوشی کنین 

کلا عادت دارن سرزده بریزن و بیان اما این دفعه عصبی شدم گفتم چرا باغ ک میرن منا نمیگن اما یهو حوصلع شون ک سر می‌ره میریزن و میان اینجا 

پس چرا نمیخواد از غذای شما بخورن؟  یه بار دعوتشون کن بیان سنگ تموم بذار که اینجوری غذا دست نگی ...

من گاهی دعوت میکنم سنگ تمومم میزارم...فک کنم چون برا باغ منو نگفتن حالا میخاستن ی جورایی از دلم در بیارن 

من بودم نمیگفتم. بعدم مگه دم مادرشوهرت یه جاریت وصله ؟ که جایی که اون نباشه مادر شوهرتم نمیره

اره هم دمش وصله هم خیلی دوسش داره فقط هر جا اون باشه می‌ره جایی ک اون نباشه اینم نمیره 

چرا ماذرشوهرت با جاریت میره

حالا جاریت اژ دستش ذلیله

بعدم به مادرشوهرت چ مربوطه

یا بع خود خواهرای شوهرت بگو

یا شوهرتو بنداز جلو که بگه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
دوباره اینجوری شد بگو من دیروقت میام نمیرسم یه شب دیگه دعوتتون میکنم ک بیایین 

پشت گوشی چندبار گفتم اخه من دیر میام اخه نمیرسم امروز باز میگفتن طوری نیس ما نشسیم تو کارتو بکن بیا😐حرصم گرفت 

چرا ماذرشوهرت با جاریت میره حالا جاریت اژ دستش ذلیله بعدم به مادرشوهرت چ مربوطه یا بع خود خواه ...

همدیگه رو خیلی دوس دارن یکمم مادرشوهرم ازش میترسه ما تو یه ساختمان بودیم من جدا شدم اومدم دوتا خیابون بالاتر ک اونام خوش باشن منم راحت باشم

همدیگه رو خیلی دوس دارن یکمم مادرشوهرم ازش میترسه ما تو یه ساختمان بودیم من جدا شدم اومدم دوتا خیابو ...

توروخدا فقط بگو چطور جدا شدی

ماهمسایه ایم

ارزومه از پیششون برم... 

عروس بزرگه ست

بزرگ تر از توهست؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻