2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بازیه مثل ناتکوین سکه جمع می. کنی لیست که شد پولش رو. می. گیری

اگر خواستی عضو بشی ممنون می شم لینک منو بزنی

https://t.me/hamSter_kombat_bot/start?startapp=kentId6317658551

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
یه ارز دیجیتال جدیده که هنوز ارزش گذاری نشده از طریق بات تلگرام میشه جمعش کرد

یکم بیشتر توضیح میدی

چجوری ثبت نامم میکنن؟ 

طریقه انجامش چطوره؟

واقعا پول میده؟

🌱 خداوند در هر لحظه راهنمای زندگی من است🌱
یکم بیشتر توضیح میدی چجوری ثبت نامم میکنن؟  طریقه انجامش چطوره؟ واقعا پول میده؟

از طریق اکانت تلگرامت وارد میشی

روش کلیک میکنی کوین جمع بشه، امتیاز میگیری دریافتیت رو زیاد میکنی. معلوم نیست واقعا به پول برسه یا نه، یا اینکه چه زمانی و چقدر بشه. ولی احتمالش هست

یعنی چی لیست میشه ؟؟

یعنی قیمتش مشخص می شه چه قدر می ارزه

نات کوین فکر کنم هر یه دونه اش یه تومان می ارزه مثلا یک میلیونش شده یک میلیون تومان

این هنوزمشخص نیست

بعد چون سرمایه است می تونی نگهش داری مثل طلا و... در آینده شاید بیشتر هم سود بده

مثلا بیتکوین قبلا همینجوری خیلی ارزون بود ولی الان هر یه دونه اش 70 هزار دلاره

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
چراا؟ الان همه دنبالش که

من خودم خیلی دنبال کسب سود و کارای اقتصادی هستم یه سری پیج اقتصادی رو دنبال میکنم مثل احسان اکو. تدریس هم میکنه. در موردش میگفت نه اینکه شما هیچ پولی نبرید اما کلی شما باید وقت و عمر باتری گپشیتو بذاری تا یه سود خیلی کمی ببری. وقتتون خیلی بیشتر ارزش داره. من حتی نصب نکردم.